Onaylı Üye
Arkadaşlar güncelleme saatine sabah 5 olarak gözüküyor. Ama şuan girip test edemiyorum bilgisayar yok şuan lazysharp güncel mi bilgisi olan var mı?
hile oyuna girince calisiyor fakat menuyu acinca oyundan atiyor neden?Evet hile yeni yama için günceldir
scrpıtın hangı ozellıgınden faydalanıyosun pekı sende ney aktıfevet güncel ban süresi max 1 ay ama ben yemedim hala hiç sana önerim oto farm açma dodge falan 2 aydır kullanıyorum
Sorununuzu bilmiyorum fakat dc adresimizde belirtebilirsiniz yada forumda konu açaraktan ben sadece siteyle ilgileniyorum oyüzden hilelerle pek aram yok kusura bakmayın iyi gecelerhile oyuna girince calisiyor fakat menuyu acinca oyundan atiyor neden?
kral sadece combo kullansak yermiyizevet güncel ban süresi max 1 ay ama ben yemedim hala hiç sana önerim oto farm açma dodge falan 2 aydır kullanıyorum
scrpıtın hangı ozellıgınden faydalanıyosun pekı sende ney aktıf
Ama aynı şekilde çalıştırıp oyuna girdiğimde hile çalışmıyor? menü falan da yokevet şuan güncel
Script ban riski %100 dür ne açarsan aç her türlü ban bunu sormadan önce forumda bir bakarsanız konusu varmı diye görücektiniz.kral sadece combo kullansak yermiyiz