Onaylı Üye
Euw de oynuyorum şimdi girdim hotfixsiz çalışıyor küçük bir duyuru yapıyım dedim bekleyenlere.
daha yeni şimdi mi denedin yoksa birkaç saat öncesine kadar mı. Şimdi denediysen bir fikrim yok bende çalıştı antreman modunda daha yeni denedim şu an sıradayım eğer önceden denediysen bir daha denemeni tavsiye ederim.hile oyuna girince atıyor oyundan bunun hakkında bir bilgin var mı ?
nasıl çözebilirim
Penceresiz moda al dostumMerhaba script bendede çalışıyor ama oyun siyah ekran ve mause gözüküyor ama çözünürlükle alakalı bir problem var galiba oynayamıyorum bilgisi olan var mı ?
Teşekkürler olduPenceresiz moda al dostum
ben denedim evet çalışıyorTR'de çalışıyor mu deneyen var mı?
dostum dx 11 den dx 9 moduna çek yada çerçevesiz tam ekran yapMerhaba script bendede çalışıyor ama oyun siyah ekran ve mause gözüküyor ama çözünürlükle alakalı bir problem var galiba oynayamıyorum bilgisi olan var mı ?
sc açmadan önce alt + enter yap pencere modunda aç bende aynı sorun var böyle yapınca düzeliyorMerhaba script bendede çalışıyor ama oyun siyah ekran ve mause gözüküyor ama çözünürlükle alakalı bir problem var galiba oynayamıyorum bilgisi olan var mı ?