Çözüldü script hakında bir sorum olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar yanlışlıkla unutup mayn hesabımda scripti injectledim urf girdim ve 5 e 3 falandım dk 13 de farketdim direkt alf f 4 çekip oyundan çıkdım fakat ban yeme ihtimalim varmı
(konu hakkında bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim)

Çözüm
Zaten scripti 1 hafta ve 2 ay içinde yedigin için sen yanlış anlamadıysam 13 dk kullanmıssın main hesabında. Bu sana ban yedirmez ama kullanmaya devam edersen ban yersin zaten fake hesapta bile en az 1 hafta oynadıktan sonra ban yiyorsun yani ban yemezsin merak etme
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Zaten scripti 1 hafta ve 2 ay içinde yedigin için sen yanlış anlamadıysam 13 dk kullanmıssın main hesabında. Bu sana ban yedirmez ama kullanmaya devam edersen ban yersin zaten fake hesapta bile en az 1 hafta oynadıktan sonra ban yiyorsun yani ban yemezsin merak etme

Çözüm
Üye
6 HİZMET YILI
neyden report edilirsen ondan ban yiyosun afk kaldığın için afktan ban yersin tabi report edilirsen tr serverinde oyuncular pek raporlama sistemini kullanmazlar

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
report yemediğin sürece sorun yok dostum ama umarım Report yememişsindir

null
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yeme ihtimaliniz çok yüksek. Umarım bir daha unutup main hesabınızda kullanmazsınız.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Normalde scripti inject ettiğiniz hesap ban yer. Ancak siz 13 dk kullanıp çıktığınızı belirtmişsiniz.Riotun kara listesine büyük ihtimal alındınız.Ancak bunu bilemeyiz. Kısacası şansına kalmış kardeşim ban wavede ban yemezsen sıkıntı yok yemezsin KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...