Uzman Üye
Teşekkür ederim hocam beğenmeniz çok mutlu etti beni iyi oyunlar tekrardan ve bol winler dilerim size report yemenizde problem yok eğer hesabınız botted değilse ban yemezsiniz istediğiniz gibi rage oynayın sıkıntı çıkmaz script ud zatenArkadaşlar eğer adc oynuyorsanız Adc main diye bir arkadaş var onun configini yapıp legit bir şekilde oynayabilirsiniz configi yapmadan önce 1 kere sc oldugum anlaşıldı geriye kalan 25 maçta kimse anlamadı son maçlarım bu şekilde report yemeden devam edersem ban yiyecegimi düşünmüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 86432
Hocam config'in konusu bu: https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-wsreborn-adc-main-config-26-02-2023.256045/configi nereden bulabilirim?
report yesen bile ban yemezsin exploit acmadıgın sürece yani legit bir şekilde oynamana gerek yok yardır.Arkadaşlar eğer adc oynuyorsanız Adc main diye bir arkadaş var onun configini yapıp legit bir şekilde oynayabilirsiniz configi yapmadan önce 1 kere sc oldugum anlaşıldı geriye kalan 25 maçta kimse anlamadı son maçlarım bu şekilde report yemeden devam edersem ban yiyecegimi düşünmüyorum
adc main sadece adc için değil diğer şampiyonlar için de iyi çalışıyor.Arkadaşlar eğer adc oynuyorsanız Adc main diye bir arkadaş var onun configini yapıp legit bir şekilde oynayabilirsiniz configi yapmadan önce 1 kere sc oldugum anlaşıldı geriye kalan 25 maçta kimse anlamadı son maçlarım bu şekilde report yemeden devam edersem ban yiyecegimi düşünmüyorum
30 maç kaisa winstreak yaptım, güzel cfg.Arkadaşlar eğer adc oynuyorsanız Adc main diye bir arkadaş var onun configini yapıp legit bir şekilde oynayabilirsiniz configi yapmadan önce 1 kere sc oldugum anlaşıldı geriye kalan 25 maçta kimse anlamadı son maçlarım bu şekilde report yemeden devam edersem ban yiyecegimi düşünmüyorum
Arkadaşlar eğer adc oynuyorsanız Adc main diye bir arkadaş var onun configini yapıp legit bir şekilde oynayabilirsiniz configi yapmadan önce 1 kere sc oldugum anlaşıldı geriye kalan 25 maçta kimse anlamadı son maçlarım bu şekilde report yemeden devam edersem ban yiyecegimi düşünmüyorum
xayah kaisa dışında ne önerirsin şuan güçlü olan vayne baya bitik draven güzel taşır mı meselaTeşekkür ederim hocam beğenmeniz çok mutlu etti beni iyi oyunlar tekrardan ve bol winler dilerim size report yemenizde problem yok eğer hesabınız botted değilse ban yemezsiniz istediğiniz gibi rage oynayın sıkıntı çıkmaz script ud zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?