Script Hakkında Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Bugünlerde aşırı derece script kullanan arttı. Mesela bugün karşı takımda 3 ve bizim takımda ben dahil 2 script kullanan vardı. Karşı takımdakilerin script kullandığına eminim çünkü sürekli chat'e orta parmak spamlıyorlardı. Adc oynadım ne ben skill yedim ne karşıdaki ezreal skill yedi. çok komik bir süreçti. Tutuştur, skillshot gerektirmeyen skiller ve düz vuruşlardan kill çıktı hep. Acaba script'i kullanmak için gereken "onaylı üye" kriteri 1 ya da 2 seviye yükseltilse mi? Yani "seçkin üye" ya da "süper üye" olarak değiştirilse mi bu kriter? Böylelikle hem siteye daha fazla katkısı olur hem de bu tür çok script kullanma durumunda oluşan dikkat çekme mevzusu ortadan kalkar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence her türlü script kulananların sayısı artıcak çünkü insanlar alıyor

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lol eskiden 1v9 atabildiğin bir oyundu.Artık takımda 3 tane leş varsa taşıyamıyorsun.Sürekli kaybetmekten de sıkılınca herkes hileyle oynamaya başlıyor.Durum o kadar vahim ki 2 script 3 tane leşi zor taşıyoruz.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Script'in mesaj sayısının düşeceğini sanmıyorum. Ancak dediğiniz gibi hile kullananların sayısı arttı, public hile sonuçta isteyen herkes kullanabilir :D

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Pc kotuyse zor biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...