Onaylı Üye
kanka legit oynarsın ya her hilede olduğu gibien iyisi kullanmamak çabuk anlaşılıyor
scnin avantajlarını duydum sc ile elo kasanlar da çok fazla var. şahsen ben plat elo oyuncusuyum kendi mekaniklerime bir de sc eklersem hesap kasıp satmayı bile düşünebilirim sadece biraz tecrübe lazimAttığın dodgelar ve yaptığın vuruşlar olarak bazı oyuncular tarafından anlaşılıyor çünkü örneğin ctrl+a adama oto atak yaparken bazı sıkıntılar çıkar ama sc de bile adama kusursuz vuruşlar yapabiliyorsun. Kusursuz dodge atabiliyorsun malptan ulti yiyip direkt sıçra atmak gibi düşün. Çok iyi kiteliyabiliyorsun ve bu dediklerim oyunda sana üst düzet bir avantaj sağlıyor ayrıca yanında bir çok özellik ile.
Ya olay tamamen oynayış tarzıyla alakalı benim fikrim.. legit oynamayanlar hala ban yiyorEvet çok belli oluyor. Karakter titriyor zaten hareketlerinden anlaşılıyor kolaylıkla ama garip bir şekilde kimse ban yemiyor sc den. Saldı sanırım rito.
tesekkur ederim yardimin icinDodge'u çok fazla kullanmak hızlı bir şekilde yasaklanmanıza neden olabilir
report yemediğim sürece ban yer miyim peki?Dodge ayarlarını kapat ya da çok önemli 1-2 skilli açık bırakıp diğerlerini kapat, en çok dodgelarken anlaşılıyor script olduğun.
bi banvave gelmesi olası diye duymustum ben deYeni sezonda belli olmaz toplu ban olabilir
ya da legit olarak kullanırımDodge ayarlarını kapat ya da çok önemli 1-2 skilli açık bırakıp diğerlerini kapat, en çok dodgelarken anlaşılıyor script olduğun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?