Script hakkında tüyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
1-)Evade kullanmanızı önermıyorum. kesinlikle ban yersiniz. Baseult kullanabılen şampıyonlarda (ez ashe jinx) bunu kapatmanız lazım ınanılmaz bellı oluyor. Adc oynarken çok öndeyseniz ve LT sayesinde 3+ as'e ulaştığınızda savaşları kendiniz yapın yoksa sanıyede 6/7 clıck atıyor(attack+move) sanıyede 7 clıck sıze mis gibi bir otomarik ban getirir. Kalista/kogmaw/xerath kesinlikle oynamayın. klik mesafesı ve sanıyede attığınız klıkler otomasyon tarafından izleniyor. anında ban yemezseniz sistem algılamadı sanmayın shadow ban yiyip sonrakı ban wave e saklıyolar sızı. bunları yapmazsanız ban yeme şansınız çok yüksektir.
2-) irelia last hit i q ile atıyor bazen kule altına girebilirsiniz o yüzden gerektiğinden manuel olarak last hit i atın ultisini min 3 kişiye ayarlı onu 1 kişiye ayarlamak en mantıklısı veya manuel olarak kullanabiirsiniz
3-) Yasuo oynayacaksanız auto q3'ü kapatmalısınız. Eğer olmazsa Yasuo oynamamanızı öneririm denildiği gibi q3'ü bs siz atıyor. Keyblade hızı çokta fark edilecek gibi değil fakat onuda kapatabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok belli etmeden oynamaya çalış yoksa ban yersin dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence evade açmasanızda ban yersiniz önemli olan inject olması sadece

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kog maw ve Kalista genelde tercih ettiğim karakterler arasında ve bu sıkıntı mı çıkarıyor üzücü bir durum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Script ile asla Vayne, Kalista ve Kog'Maw oynamayın. Aşırı derecede belli edersiniz ve yasaklanmaya bir adım daha da yaklaşırsınız.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bugün karşısında oynadığım Lucian'ın aşırı belliydi script kullandığı. Karşı takımda 2 tane skilli hero varsa bunu kullanmayın. Zamanında kullandığımda bende buna benzer taktikler kullanarak hiç ban yemeden altın 2 hesabı plat dia eloya çıkarmıştım Kalista ile.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
scriptle bence tek oynamamanız gereken karakter vaynedir aşırı belli oluyor gerek skillerinin kullanımı gerek clickler direk banı alırsınız

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
gerçekten çok dikkat edilmesi gerekiyor ban yeme olasılığı çok yüksek doğru kullanılmazsa

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Zoomhack and Skinchanger gives you insta ban

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
1-)Evade kullanmanızı önermıyorum. kesinlikle ban yersiniz. Baseult kullanabılen şampıyonlarda (ez ashe jinx) bunu kapatmanız lazım ınanılmaz bellı oluyor. Adc oynarken çok öndeyseniz ve LT sayesinde 3+ as'e ulaştığınızda savaşları kendiniz yapın yoksa sanıyede 6/7 clıck atıyor(attack+move) sanıyede 7 clıck sıze mis gibi bir otomarik ban getirir. Kalista/kogmaw/xerath kesinlikle oynamayın. klik mesafesı ve sanıyede attığınız klıkler otomasyon tarafından izleniyor. anında ban yemezseniz sistem algılamadı sanmayın shadow ban yiyip sonrakı ban wave e saklıyolar sızı. bunları yapmazsanız ban yeme şansınız çok yüksektir.
2-) irelia last hit i q ile atıyor bazen kule altına girebilirsiniz o yüzden gerektiğinden manuel olarak last hit i atın ultisini min 3 kişiye ayarlı onu 1 kişiye ayarlamak en mantıklısı veya manuel olarak kullanabiirsiniz
3-) Yasuo oynayacaksanız auto q3'ü kapatmalısınız. Eğer olmazsa Yasuo oynamamanızı öneririm denildiği gibi q3'ü bs siz atıyor. Keyblade hızı çokta fark edilecek gibi değil fakat onuda kapatabilirsiniz.
cok tesekkurler sagol

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kesinlikle her mac kullanmamani oneririm yoksa ban yeme ihtimalin artiyo

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ban olayı injectten olmuyor mu yani hiç belli etmesek de ban yemez miyiz?
yararlı post bu arada böyle tüyolar arıyordum teşekkürler

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
her türlü ban geliyor arkadaşlar, bu kadar kasmayın bence. script ile oynuyoruz sonuçta. bakın keyfinize, canınız ne istiyorsa alın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...