bu mesajı atmadan önce denemelik açtım kayn oynadım hiç skill kullanmıyordu script bende bi ayarı vardır heralde dedim buraya yazdımscript olarak windsharp kullanıcaksan otomatik karaktere göre yapıyor ayarlaı
Sağol Teşekkür edirimscript te space tuşuna basılı tutarak comboyu açarsın v tuşu minyonları halleder c tuşu farmı çalar konudada yazıyor zaten
saldıracaksan space basılı tut.
ayn kanka bende denedim kaynı mesela şey space bastığım zaman combo yapmıyor bazı karakterlerde çalışmıyor herhalde hecarimle oyniyayım dedim spaceye basıyorum hiçbirşey yapmıyordu düz vuruş yapıyordu sadece c ye bastım skill atmaya başladıbu mesajı atmadan önce denemelik açtım kayn oynadım hiç skill kullanmıyordu script bende bi ayarı vardır heralde dedim buraya yazdım
Shift tuşuna bastığında menü açılıyor script loader dan seçim yapman gerekiyor bazı şampiyonlardaayn kanka bende denedim kaynı mesela şey space bastığım zaman combo yapmıyor bazı karakterlerde çalışmıyor herhalde hecarimle oyniyayım dedim spaceye basıyorum hiçbirşey yapmıyordu düz vuruş yapıyordu sadece c ye bastım skill atmaya başladı
Ne yazık ki Kayn desteklenmiyor. Buraya bakınız https://memoryhackers.org/konular/windsharp-unofficial-supported-champions-tierlist.174468/bu mesajı atmadan önce denemelik açtım kayn oynadım hiç skill kullanmıyordu script bende bi ayarı vardır heralde dedim buraya yazdım
oyun içi ayarlarını düşür f7 ile drawları kapat düzelir bu arada oyunu da çerçevesiz modda oyna alttab yapınca oyun çökmesinya bide scripti açtığım zaman fps çok düşüyor 200 lerden 50 lere iniyor
valla bunları yazdığın iyi oldu her alttabda tekrar tekrar açıyordum bide sana zahmet olmazsa dediğin yerin linkini atabilirmisin acaba ?oyun içi ayarlarını düşür f7 ile drawları kapat düzelir bu arada oyunu da çerçevesiz modda oyna alttab yapınca oyun çökmesin
Post automatically merged:
ayar olarakta forumda muhovalvenin configi var onun ayarları güzel onun configini kullanabilirsin
https://memoryhackers.org/konular/l...fig-tamamlandi-guncellendi-15-09-2020.168753/ yakında v2side gelcekvalla bunları yazdığın iyi oldu her alttabda tekrar tekrar açıyordum bide sana zahmet olmazsa dediğin yerin linkini atabilirmisin acaba ?
yokanti afk var mı?
dostum eğer bu oyundaki çizgiler açıksa ondan fps düşüyor ama o çizgileri kapatırsan gidiyor hangi tuştu bilmiyorumya bide scripti açtığım zaman fps çok düşüyor 200 lerden 50 lere iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?