Script hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ilk defa lol script açıcamda ayarları nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum nelere dikkat etmeliyim hangi şampiyonları almalıyım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ?

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
script olarak windsharp kullanıcaksan otomatik karaktere göre yapıyor ayarlaı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
script olarak windsharp kullanıcaksan otomatik karaktere göre yapıyor ayarlaı
bu mesajı atmadan önce denemelik açtım kayn oynadım hiç skill kullanmıyordu script bende bi ayarı vardır heralde dedim buraya yazdım

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
script te space tuşuna basılı tutarak comboyu açarsın v tuşu minyonları halleder c tuşu farmı çalar konudada yazıyor zaten
:)

saldıracaksan space basılı tut.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bu mesajı atmadan önce denemelik açtım kayn oynadım hiç skill kullanmıyordu script bende bi ayarı vardır heralde dedim buraya yazdım
ayn kanka bende denedim kaynı mesela şey space bastığım zaman combo yapmıyor bazı karakterlerde çalışmıyor herhalde hecarimle oyniyayım dedim spaceye basıyorum hiçbirşey yapmıyordu düz vuruş yapıyordu sadece c ye bastım skill atmaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bazı karakterleri mevcut değil bunun yanında bir de bazı karakterlede config seçme kısmı oluyor. Shiftte script loader kısmını görürseniz ordan bir tanesini seçmeniz gerekiyor. Bunlara dikkat edersen düzgün bir şekilde kullanabilirsin.

The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ayn kanka bende denedim kaynı mesela şey space bastığım zaman combo yapmıyor bazı karakterlerde çalışmıyor herhalde hecarimle oyniyayım dedim spaceye basıyorum hiçbirşey yapmıyordu düz vuruş yapıyordu sadece c ye bastım skill atmaya başladı
Shift tuşuna bastığında menü açılıyor script loader dan seçim yapman gerekiyor bazı şampiyonlarda

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ya bide scripti açtığım zaman fps çok düşüyor 200 lerden 50 lere iniyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Shift tusuna basıp menüden antreman modunda kendine göre güzel ayarlar yapabilirsin hero ayarları zaten hazır gelyor heroyu seçince onuda ama ordan değiştirebilirsin :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ya bide scripti açtığım zaman fps çok düşüyor 200 lerden 50 lere iniyor
oyun içi ayarlarını düşür f7 ile drawları kapat düzelir bu arada oyunu da çerçevesiz modda oyna alttab yapınca oyun çökmesin
Post automatically merged:

ayar olarakta forumda muhovalvenin configi var onun ayarları güzel onun configini kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyun içi ayarlarını düşür f7 ile drawları kapat düzelir bu arada oyunu da çerçevesiz modda oyna alttab yapınca oyun çökmesin
Post automatically merged:

ayar olarakta forumda muhovalvenin configi var onun ayarları güzel onun configini kullanabilirsin
valla bunları yazdığın iyi oldu her alttabda tekrar tekrar açıyordum bide sana zahmet olmazsa dediğin yerin linkini atabilirmisin acaba ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
youtube den bak knk birsürü video var

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar anlatmış zaten benim tavsiyem ban yememek için maç başı çok dürtme sadece farm yap zaten çar farm kaçırmayınca kendin oynasanda oluyor çok fed oluyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...