Uzman Üye
Türkçeleri yok dostum. Kapatıp tekrar aç ya da sil yükle.abiler kafayı yemek üzereyim geçen bi maça girdim kalista oynuyorum yanımda blitzcrank var blitz çekiyordu benim r direk çalışıyordu ertesi gün yanımda yine blitz var çekiyor ama benim r çalışmıyor sebebi nedir ? bu scriptin türkçeleri yokmu bide kendime göre ayarlamam için
bu ayarları detaylı anlatan bir rehber şart be reisTürkçe ve configle alakası yok. Muhtemelen bir ayarını kapatmışsındır.
Forumda rehberler mevcut.bu ayarları detaylı anlatan bir rehber şart be reis
aga hile içi ayarlardan atacağın skill in önceliğini seçmen gerekabiler kafayı yemek üzereyim geçen bi maça girdim kalista oynuyorum yanımda blitzcrank var blitz çekiyordu benim r direk çalışıyordu ertesi gün yanımda yine blitz var çekiyor ama benim r çalışmıyor sebebi nedir ? bu scriptin türkçeleri yokmu bide kendime göre ayarlamam için
açıkmı kalması lazım kralhocam balista ayarı arkaya çekiyor işte bc komboluyor q'yla
aga böyle bir hata vermesi normal değil sil yükleabiler kafayı yemek üzereyim geçen bi maça girdim kalista oynuyorum yanımda blitzcrank var blitz çekiyordu benim r direk çalışıyordu ertesi gün yanımda yine blitz var çekiyor ama benim r çalışmıyor sebebi nedir ? bu scriptin türkçeleri yokmu bide kendime göre ayarlamam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?