Uzman Üye
Şuanda UD fakat daha önce dedect oldu diye biliyorum hocam.Hile undetected değil bu arada ban dalgasına yakalanmadık sadece şanslıyız.
Hayır şuan hile UD değil. Riot kafasına göre ban atıyor sadece. Ban yemediğin için Ud sanıyorsun sadece.Şuanda UD fakat daha önce dedect oldu diye biliyorum hocam.
ben adminlerin yalancısıyım hocam. Bilemem tam olarakHayır şuan hile UD değil. Riot kafasına göre ban atıyor sadece. Ban yemediğin için Ud sanıyorsun sadece.
ya doğru diyorsun fakat benim hesabım fresh hesap değil ana hesabım sadece rank atmıyordum 200 küsür leveli var fakat şimdiki oyun mesela karşıya 2 tane script geldi çok garip gerçekten..Yani riotun bazen hileleri detect edince direkt banlamak yerine tagleyip sonraki zamanlarda banladığı olmuştu fakat çok eski zamanlarda yapmıştı bunu hala yaptığını zannetmiyorum, fresh hesaplarda sc ile karşılaşman çok yaygın dediğin gibi fakat yıllanmış hesaplarda bu oran düşüyor deneyimlerim doğrultusunda, sc istemiyorsan en kolay yolu elohelle e girmen
teşekkür ederim exploit kullanma gibi bir niyetim yok hypercarry şampiyonlarda rage abuselamayı düşünüyorum gına geldi çünküHiçbir hile %100 ban koruma garantisi vermez. Sadece ban riski düşük olduğunu gösteren garantilir verir. Uzun dönemlerdir hile kullanıcısıyım. Sezgilerime göre evet. WSreborn az ban yedirtiyor. Bu birazcık da sizin elinizde. Alıpda sion exploit açarsanız 1 gün sürmez ban yemeniz. Fakat legit oynayıp aylardır ban yemeyen biri olarak bir ufak bilgi vericem. AYRICA : hile şuanda Undedected , hile yüzünden ban yemeniz olası değil , sadece oynayışınıza göre ban yiyebilirsiniz. Fakat her ücretsiz hile bir gün dedect yiyecektir.
HESAP DEĞİŞTİRİRKEN :
LoL dosya konumunu açıp data klasörünü bulup persisted.jsonu silerseniz her oyun sonrası veya her hesap değiştirirken bu ihtimali 0'a yaklaştırabilirsiniz. Paralı hilelerde bunu tek tuşla clear log olarak yapıyorsun fakat aynı mantık.
Vayne Kalista ve Kogmaw fazla belii ediyor hocam. Kaisa bence gayet makul.ya doğru diyorsun fakat benim hesabım fresh hesap değil ana hesabım sadece rank atmıyordum 200 küsür leveli var fakat şimdiki oyun mesela karşıya 2 tane script geldi çok garip gerçekten..
Post automatically merged:
teşekkür ederim exploit kullanma gibi bir niyetim yok hypercarry şampiyonlarda rage abuselamayı düşünüyorum gına geldi çünküEvade kapatıp sadece rage olarak kullandığımda ban riski konusunda nasıl olur acaba?
Kalistanin double jump exploiti var, dia eloda birileri bunu farkedebilir. Vayne ile de her seye dodge atiyorsunuz hemen hemen q ve r oldugu icin ondan da fazla supheleniyorlar. Kogmaw da ayni anda 4 farkli sampiyona 4 farkli skill atacak parmaklarin olmadigini dusuneceklerdir.Vayne Kalista ve Kogmaw fazla belii ediyor hocam. Kaisa bence gayet makul.
Teşekkür ederim dostum yok öyle xerath kogmaw gibi şampiyonlar düşünmüyorum zaten fakat sanırım viktoru da o kategoriye ekleyebiliriz zira hep son menzilden e tutturmak şüphe uyandırıyor rakipteDostum Hile Detected olduğu an ban yersin. Eğer manuel ban yemek istemiyorsan ( ki bunu da şu ana kadar yaşamadım) script karakterlerinden uzak durmanı tavsiye ederim.
Örneğin: "Xerath, Kog'Maw, Ezreal" Bu gibi karakterlere script kullanmasan dahi iyi oynadığın için rapor yiyeceksindir.
Örnek olarak: "Viktor, Kai'Sa, Vex, Sylas, Karthus, Taliyah" gibi karakterler ile kullanırsan sadece evade için şüphe çekebilirsin, ki bunun ayarları senin elinde. (Gold-Elmas4 arasında şüphe çekeceğini düşünmüyorum.)
Yukarıda verdiğim örnekler sadece ufak bir kısmı. Bazı karakterler gizli kalırken bazı karakterler oynanış tarzından dolayı ve geçmiş olaylardan dolayı şüphe çeker.
Yine de ana hesabında kullanmanı önermem.
Ya gerçekten öyle çok sc kullanma taraftarı değilim dediğim gibi eğlencesine urf gibi modlarda genellikle açıyorum fakat artık 10 oyunun 7 8 inde denk geldiği için mecbur kalıyoruz...Evet script özellikle 202 yılından sonra fazla yayılmaya başladı, yapabilecek pek bir şey yok bizim tarafımızca, hile şu an ud, anormal bir şekilde rapor yemez isen sıkıntı çıkmaz.
Aç be hocam, kimseye bir şey olduğu yok. Ayrıca çok eğlenceli bence script ile oynamak .dYa gerçekten öyle çok sc kullanma taraftarı değilim dediğim gibi eğlencesine urf gibi modlarda genellikle açıyorum fakat artık 10 oyunun 7 8 inde denk geldiği için mecbur kalıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?