Script hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz gibi memoryhackers sayesinde artık onbinlerce insanın ücretsiz ve kolay şekilde bu yazılıma erişimi var.

Tr sunucusunda çoğunluğu plat-elmas eloda olan oyuncular tarafından çoğunlukla tercih ediliyor. Sıfırdan lig kasanlar da bu şekilde çok fazla.

2 gündür hiç script kullanmadığım hesabımda yerleştirme oyunları dahil dereceli kasıyorum başta 15w 4l gibi bir oranda giderken durum şu an 20w 15l a gelmiş durumda.

Script tabii ki bende kullandım fakat asla ana hesabımda kullanmadım, çoğunlukla da urf gibi modlarda zevkli olduğu için oynadım fakat son 10-15 maçtır 3-4 maç gibi bir sayıda sadece scriptsiz bir oyun vardı. Her oyun ya bizde ya da karşıda kullanan en az 1 kişi çıkıyor ve derecelinin bu kadar ele geçirilmiş olması çok canımı sıktı önceden bu kadar yaygın değildi veya sadece paralı yazılımlar olduğu için çok daha az insanın erişimi vardı.

Sonuç olarak son 1 oyun daha oynayacağım ve sonra ben de kullanacağım madem öyle işte böyle diyerekten fakat tehlikeleri konusunda daha önceden yan hesaplarda 2-3 ban haricinde banlanmadığım halde kafamda sorular var. Script biliyorum undetected şu an fakat hesapta herhangi bir işaretleme lekeleme gibi bir durum yapıyor mu ileriki dönemler için. Bir kere açtığımızda 2 sene sonra da olsa 100% ban yiyecek konuma mı getiriyor veya hiçbir şekilde ban yemiyor muyuz. Çok duyum aldım bu yönde banlanmıyoruz gibi benim de nadiren başıma geldi fakat bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi?

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hile UD olduğu için şuanda ban yemezsin fakat ne zaman ki hile detect olur kullanırsan ban yersin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hiçbir hile %100 ban koruma garantisi vermez. Sadece ban riski düşük olduğunu gösteren garantilir verir. Uzun dönemlerdir hile kullanıcısıyım. Sezgilerime göre evet. Wsreborn az ban yedirtiyor. Bu birazcık da sizin elinizde. Alıpda sion exploit açarsanız 1 gün sürmez ban yemeniz. Fakat legit oynayıp aylardır ban yemeyen biri olarak bir ufak bilgi vericem. Ayrica : hile şuanda undedected , hile yüzünden ban yemeniz olası değil , sadece oynayışınıza göre ban yiyebilirsiniz. Fakat her ücretsiz hile bir gün dedect yiyecektir.

Hesap deği̇şti̇ri̇rken :
Lol dosya konumunu açıp data klasörünü bulup persisted.Jsonu silerseniz her oyun sonrası veya her hesap değiştirirken bu ihtimali 0'a yaklaştırabilirsiniz. Paralı hilelerde bunu tek tuşla clear log olarak yapıyorsun fakat aynı mantık.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yani riotun bazen hileleri detect edince direkt banlamak yerine tagleyip sonraki zamanlarda banladığı olmuştu fakat çok eski zamanlarda yapmıştı bunu hala yaptığını zannetmiyorum, fresh hesaplarda sc ile karşılaşman çok yaygın dediğin gibi fakat yıllanmış hesaplarda bu oran düşüyor deneyimlerim doğrultusunda, sc istemiyorsan en kolay yolu elohelle e girmen :D

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hile undetected değil bu arada ban dalgasına yakalanmadık sadece şanslıyız.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yani riotun bazen hileleri detect edince direkt banlamak yerine tagleyip sonraki zamanlarda banladığı olmuştu fakat çok eski zamanlarda yapmıştı bunu hala yaptığını zannetmiyorum, fresh hesaplarda sc ile karşılaşman çok yaygın dediğin gibi fakat yıllanmış hesaplarda bu oran düşüyor deneyimlerim doğrultusunda, sc istemiyorsan en kolay yolu elohelle e girmen :D
ya doğru diyorsun fakat benim hesabım fresh hesap değil ana hesabım sadece rank atmıyordum 200 küsür leveli var fakat şimdiki oyun mesela karşıya 2 tane script geldi çok garip gerçekten..
Post automatically merged:

Hiçbir hile %100 ban koruma garantisi vermez. Sadece ban riski düşük olduğunu gösteren garantilir verir. Uzun dönemlerdir hile kullanıcısıyım. Sezgilerime göre evet. WSreborn az ban yedirtiyor. Bu birazcık da sizin elinizde. Alıpda sion exploit açarsanız 1 gün sürmez ban yemeniz. Fakat legit oynayıp aylardır ban yemeyen biri olarak bir ufak bilgi vericem. AYRICA : hile şuanda Undedected , hile yüzünden ban yemeniz olası değil , sadece oynayışınıza göre ban yiyebilirsiniz. Fakat her ücretsiz hile bir gün dedect yiyecektir.

HESAP DEĞİŞTİRİRKEN :
LoL dosya konumunu açıp data klasörünü bulup persisted.jsonu silerseniz her oyun sonrası veya her hesap değiştirirken bu ihtimali 0'a yaklaştırabilirsiniz. Paralı hilelerde bunu tek tuşla clear log olarak yapıyorsun fakat aynı mantık.
teşekkür ederim exploit kullanma gibi bir niyetim yok hypercarry şampiyonlarda rage abuselamayı düşünüyorum gına geldi çünkü :D Evade kapatıp sadece rage olarak kullandığımda ban riski konusunda nasıl olur acaba?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ya doğru diyorsun fakat benim hesabım fresh hesap değil ana hesabım sadece rank atmıyordum 200 küsür leveli var fakat şimdiki oyun mesela karşıya 2 tane script geldi çok garip gerçekten..

teşekkür ederim exploit kullanma gibi bir niyetim yok hypercarry şampiyonlarda rage abuselamayı düşünüyorum gına geldi çünkü :D Evade kapatıp sadece rage olarak kullandığımda ban riski konusunda nasıl olur acaba?
Vayne Kalista ve Kogmaw fazla belii ediyor hocam. Kaisa bence gayet makul.

Vayne Kalista ve Kogmaw fazla belii ediyor hocam. Kaisa bence gayet makul.
Kalistanin double jump exploiti var, dia eloda birileri bunu farkedebilir. Vayne ile de her seye dodge atiyorsunuz hemen hemen q ve r oldugu icin ondan da fazla supheleniyorlar. Kogmaw da ayni anda 4 farkli sampiyona 4 farkli skill atacak parmaklarin olmadigini dusuneceklerdir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka ban yiyebilirsin fakat ne kadar az script olduğunu belli edersen ve logları sürkli olarak temizlersen mümkün olduğunca en aza düşürebilirsin ban yemeyi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum Hile Detected olduğu an ban yersin. Eğer manuel ban yemek istemiyorsan ( ki bunu da şu ana kadar yaşamadım) script karakterlerinden uzak durmanı tavsiye ederim.
Örneğin: "Xerath, Kog'Maw, Ezreal" Bu gibi karakterlere script kullanmasan dahi iyi oynadığın için rapor yiyeceksindir.
Örnek olarak: "Viktor, Kai'Sa, Vex, Sylas, Karthus, Taliyah" gibi karakterler ile kullanırsan sadece evade için şüphe çekebilirsin, ki bunun ayarları senin elinde. (Gold-Elmas4 arasında şüphe çekeceğini düşünmüyorum.)
Yukarıda verdiğim örnekler sadece ufak bir kısmı. Bazı karakterler gizli kalırken bazı karakterler oynanış tarzından dolayı ve geçmiş olaylardan dolayı şüphe çeker.
Yine de ana hesabında kullanmanı önermem.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum Hile Detected olduğu an ban yersin. Eğer manuel ban yemek istemiyorsan ( ki bunu da şu ana kadar yaşamadım) script karakterlerinden uzak durmanı tavsiye ederim.
Örneğin: "Xerath, Kog'Maw, Ezreal" Bu gibi karakterlere script kullanmasan dahi iyi oynadığın için rapor yiyeceksindir.
Örnek olarak: "Viktor, Kai'Sa, Vex, Sylas, Karthus, Taliyah" gibi karakterler ile kullanırsan sadece evade için şüphe çekebilirsin, ki bunun ayarları senin elinde. (Gold-Elmas4 arasında şüphe çekeceğini düşünmüyorum.)
Yukarıda verdiğim örnekler sadece ufak bir kısmı. Bazı karakterler gizli kalırken bazı karakterler oynanış tarzından dolayı ve geçmiş olaylardan dolayı şüphe çeker.
Yine de ana hesabında kullanmanı önermem.
Teşekkür ederim dostum yok öyle xerath kogmaw gibi şampiyonlar düşünmüyorum zaten fakat sanırım viktoru da o kategoriye ekleyebiliriz zira hep son menzilden e tutturmak şüphe uyandırıyor rakipte :D Samira deniyorum şu an midde umarım ban yemeyiz :D

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Evet script özellikle 202 yılından sonra fazla yayılmaya başladı, yapabilecek pek bir şey yok bizim tarafımızca, hile şu an ud, anormal bir şekilde rapor yemez isen sıkıntı çıkmaz.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Evet script özellikle 202 yılından sonra fazla yayılmaya başladı, yapabilecek pek bir şey yok bizim tarafımızca, hile şu an ud, anormal bir şekilde rapor yemez isen sıkıntı çıkmaz.
Ya gerçekten öyle çok sc kullanma taraftarı değilim dediğim gibi eğlencesine urf gibi modlarda genellikle açıyorum fakat artık 10 oyunun 7 8 inde denk geldiği için mecbur kalıyoruz...

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ya gerçekten öyle çok sc kullanma taraftarı değilim dediğim gibi eğlencesine urf gibi modlarda genellikle açıyorum fakat artık 10 oyunun 7 8 inde denk geldiği için mecbur kalıyoruz...
Aç be hocam, kimseye bir şey olduğu yok. Ayrıca çok eğlenceli bence script ile oynamak .d

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
script hile görüş menzil ve kolay sikil tuturma hilesi

Üye
3 HİZMET YILI
Lolü valorant kadar kontrol etmiyolar fakat ban yeme ihtimalinde var. Riot genellikle çok fazla report yersen senin oyunlarını gözlemliyolar diye biliyorum yani sıkıntı hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...