Script hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hile undetected değil bence hepimizin çok büyük şansları var ? dimi

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bence erişebil üye seviyesi artmalı yani onaylı üye deilde seçkin üye ve üstü kullanabilmeli bence script'i.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz gibi memoryhackers sayesinde artık onbinlerce insanın ücretsiz ve kolay şekilde bu yazılıma erişimi var.

Tr sunucusunda çoğunluğu plat-elmas eloda olan oyuncular tarafından çoğunlukla tercih ediliyor. Sıfırdan lig kasanlar da bu şekilde çok fazla.

2 gündür hiç script kullanmadığım hesabımda yerleştirme oyunları dahil dereceli kasıyorum başta 15w 4l gibi bir oranda giderken durum şu an 20w 15l a gelmiş durumda.

Script tabii ki bende kullandım fakat asla ana hesabımda kullanmadım, çoğunlukla da urf gibi modlarda zevkli olduğu için oynadım fakat son 10-15 maçtır 3-4 maç gibi bir sayıda sadece scriptsiz bir oyun vardı. Her oyun ya bizde ya da karşıda kullanan en az 1 kişi çıkıyor ve derecelinin bu kadar ele geçirilmiş olması çok canımı sıktı önceden bu kadar yaygın değildi veya sadece paralı yazılımlar olduğu için çok daha az insanın erişimi vardı.

Sonuç olarak son 1 oyun daha oynayacağım ve sonra ben de kullanacağım madem öyle işte böyle diyerekten fakat tehlikeleri konusunda daha önceden yan hesaplarda 2-3 ban haricinde banlanmadığım halde kafamda sorular var. Script biliyorum undetected şu an fakat hesapta herhangi bir işaretleme lekeleme gibi bir durum yapıyor mu ileriki dönemler için. Bir kere açtığımızda 2 sene sonra da olsa 100% ban yiyecek konuma mı getiriyor veya hiçbir şekilde ban yemiyor muyuz. Çok duyum aldım bu yönde banlanmıyoruz gibi benim de nadiren başıma geldi fakat bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi?
ben 7 ay lpreborn ve çıktığından beri wsreborn kullanıyorum hep aynı hesapta kullandım hiç ban yemedim yani detect olursa yersin sadece o da çok zor cidden

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
şuan sitedeki valo hilesi aktif dimi sorun olmaz pc ye yani

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz gibi memoryhackers sayesinde artık onbinlerce insanın ücretsiz ve kolay şekilde bu yazılıma erişimi var.

Tr sunucusunda çoğunluğu plat-elmas eloda olan oyuncular tarafından çoğunlukla tercih ediliyor. Sıfırdan lig kasanlar da bu şekilde çok fazla.

2 gündür hiç script kullanmadığım hesabımda yerleştirme oyunları dahil dereceli kasıyorum başta 15w 4l gibi bir oranda giderken durum şu an 20w 15l a gelmiş durumda.

Script tabii ki bende kullandım fakat asla ana hesabımda kullanmadım, çoğunlukla da urf gibi modlarda zevkli olduğu için oynadım fakat son 10-15 maçtır 3-4 maç gibi bir sayıda sadece scriptsiz bir oyun vardı. Her oyun ya bizde ya da karşıda kullanan en az 1 kişi çıkıyor ve derecelinin bu kadar ele geçirilmiş olması çok canımı sıktı önceden bu kadar yaygın değildi veya sadece paralı yazılımlar olduğu için çok daha az insanın erişimi vardı.

Sonuç olarak son 1 oyun daha oynayacağım ve sonra ben de kullanacağım madem öyle işte böyle diyerekten fakat tehlikeleri konusunda daha önceden yan hesaplarda 2-3 ban haricinde banlanmadığım halde kafamda sorular var. Script biliyorum undetected şu an fakat hesapta herhangi bir işaretleme lekeleme gibi bir durum yapıyor mu ileriki dönemler için. Bir kere açtığımızda 2 sene sonra da olsa 100% ban yiyecek konuma mı getiriyor veya hiçbir şekilde ban yemiyor muyuz. Çok duyum aldım bu yönde banlanmıyoruz gibi benim de nadiren başıma geldi fakat bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi?
cok anlamsız bi olay yaşanmış açıkçası
Post automatically merged:

hileden kaynaklı zaten

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
beyler peki script kullanarak ban yemeden çıkabileceğimiz maks lig nedir

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir şans var ki, kitapları kullanmak yasaklanır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hilen anlaşılırsa ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Çok fazla rapor yemezsen sıkıntı olmaz bu yüzden script champleri oynamamaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
%100 ban yemezsin diye bir şey yok fakat şuan ban yemessin fakat ne zaman scrip fixlendi ve sen fixlendikten sonra kullandın o zaman banlanırsın bu yüzden sürekli siteyi takip etmen gerek

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
beyler peki script kullanarak ban yemeden çıkabileceğimiz maks lig nedir
Daha bugun nicolai nin videosunda NA serverinda script ile chall olup champs q ya giren birini ve script oldugunun kaniti olmasina ragmen aylar gecse bile banlanmadigni gosterdi senin de bi chall a kadar yolun var yani makroda cok kotu degilsen

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
2-3 aydır kullanıyorum henüz yemedim ban

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
İllaki bir gün ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bende sc taraftarı değilim ama bir çok kişi sc ve durumu eşitlemek gerek :)

Üye
3 HİZMET YILI
olduktan 1 ay sonra banlanıcağını düşünüyor

bende sc taraftarı değilim ama bir çok kişi sc ve durumu eşitlemek gerek :)
aynen baş edemiyoruz

hocam çok zor yeniliyor zaten ticket ve report yemek gerek diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dediğin gibi böyle oldu ortam belveth rank 1 e kasarken w yemeyen tristana mid ile adam dümdüz smürfledi kaç yıllık oyuncuyum artık gırtlağıma geldi bende kullanacağım en azından eşitleriz durumu..

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dostum ban riski su an çok belli etmessen rahat rahat oynayabilirsin ama kendi hesabında açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...