Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olü valorant kadar kontrol etmiyolar fakat ban yeme ihtimalinde var. Riot genellikle çok fazla report yersen senin oyunlarını gözlemliyolar diye biliyorum yani sıkıntı hocam hile ud sıkıntı olmaz dostum script hile görüş menzil ve kolay sikil tuturma hil
Bende bir kaç defa kullandım ve aklımda sen gibi şüpheler vardı. Doge çok fazla kullanmamak lazım lanede, fakat tf başladığında açabilirsin çünkü pek fark etmeyebilirler. Farm odaklı oynarsan zaten öne geçiyorsun. Dosya temizlemeyi bende ilk defa duydum. Artık böyle yapacağım.
kanka dereceli konusunda kesinlikle katılıyorum eskiden ayda yılda bir gelirdi artık her gün karşıma geliyor bu oyunda ya script kullanırsın ya da oynayamazsın
ben yeniyim reis ama bildiğim kadarıyla şu an tespit edilmemiş o yüzden ban yemezsin ama hile tespit edilip sende kullanırsan ban yersin diye biliyorum