Script hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
lol zaten şuan tiktoktan falan çok fazla oyuncu çekmeye başladı daha çok oyunun nasıl basitleştirip eğlenceli yapabiliriz vb. diye düşünüyor rito hilelere ara sıra ban wawe getirip aylığı 30 dolar olan scriptleri detect yapıyor ara sıra valorant gibi fazla uğraşılmıyor hileler ile ve zaten hile ud olduğu için ban yeme ihtimalin çok düşük fakat 0 deil :)

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Evet oldukça bilgilendirici olmuş eline sağlık

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ban wave gelmediği sürece çok rep yemezsen zor ban yemen biraz da şans işi

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hilesiz kasmak için takımının neredeyse çok iyi olması lazım bir yerden çürük çıkıyor ve boku bokuna maç gidiyor script gerekli

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
artık oyunları hilesiz oynamak çok sıkıcı olmaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yazilim ne kadar ud olursa senin oynayisina da bagli

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Aslında sc nin yaygınlaşması bir yandan iyi birşey çünkü bence lolun hile detectleme sistemini düzeltmesi gerektiğinin işareti

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
kanka insanlar script kullanıp tiktoktan falan yayın açıyorlar ve bazı kişiler böyle öğreniyor şahsen ben bu siteyi hileyi bu sayede öğrendim scriptlerin eskiden çok nadir olduğunu düşünüyordum ama şu aralar cidden fazlasıyla scriptin olduğunu düşünüyorum her hilede illaha ban yemek vardır bu sonuçta hile oyunun bir açığı oyunun yapımcılarıda bu açığı kullananları banlar bu kadar basit eğer yakalanırsan banlanırsan belli etmezsen banlanmazsın ama açık bulundu ve sen hala kullanmaya devam edersen mantıken banlanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanka eninde sonunda ban yiyosun önce onu söylim sonra bir hesabında eğer hileyi bir kere kullandıysan gg direk anlıyolarlar sadece banlamak istemiyorlar

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hile gayet güzelde son zamanlarda banı fazla atıyor tempden hergün silmeyi unutmayın bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
TR sunucusunda hileden ban atiyor olsalardi her oyuna gelmezdi herhalde. Istisnasiz her oyunda bir sc var. UD oldugunu sanmiyorum hilenin ama Rito sallamiyor gibi duzeni.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hiç hayatımda yapmadım ama yapmayı düşünüyorum onun içinde videolarını izlemeye başladım

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Bir kere açtıysan mutlaka ban yersin diye bir durum her zaman söz konusu değil. Ban waveler oluyor ve bunların ne kadar zamanlık periyotları etkileyeceği belli değil. Örnek veriyorum ban wave olur ve 1 hafta boyunca script kullandığın tüm hesapların ban yer ve aradan belli bir süre geçer tekrar ban wave olur bu sefer de 1 ay boyunca scripti bir kere bile inject ettiğin tüm hesapların ban yer. Yani ne kadarlık bir zamanı etkileyeceğini hiçbirimiz bilmiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...