daha 4 aydır kullanıyorum ban yimedim.lol script ban yediriyor mu
Sıçra,Şifa,Tutuştur,Çarp,Bariyer,Mahvolmuş Kralın KılıcıArkadaşlar script sıçra, tutuşturu falan kullanıyor da başka hangilerini kullanıyor otomatik?
hepsını kullana bılıyorişte yılların sc kullanıcısı
aram tuttur hariç her şeyi kullanıyor
Westte kullanırsan evet tr de kullanırsan düşük eloda pek belli olmazsın config kullanırsan özellikle adına 4-5 ticket açılıp takibe alınıp radara yakalanmazsan belli bi eloya kadar çıkarsın scriptle gerçi şu an ki cha elo da script ve wintrade kaynıyor yani scriptle diaya çıkıp master serilerini halledersen wintrade sayesinde düşmemeyi başarırsın o zamana kadar da ban yemezsin scriptle merak etme biraz da şans meselesi amalol script ban yediriyor mu
tuttur dostum kartopu spellinden bahsediyorumaramda tutuştur kullanmıyor mu
bitkinlik ayarı için yardımcı olma şansın var mı?Ez evade Spells Exhaust ordan yana ok işareti var ona gelip rakipten kime atmak istiyorsan ona tıkla adam sana kaç vurus attıgında yada % kaç cana inince bas var onu oyun bası düşür yada elle kullan late game de vuruş ve canı % 100 e cek adamı görür görmez atsın rengar fln varken iş yapıyor atlar atlamaz üstüne bitknlk kullanıyorsun yada bşka herolar işte