Onaylı Üye
sc oynarken hem enısı hemde fazla bellı olmayan bı support var mı acaba? adcde hepsı cok bellı oluyor aphe harıc .
ıllaki ama sc güzel oynadığı daha iyi olduğu suplar vardır illaki diye düsündüm .bro bütün suplar seçeneğin olabilir çok skillshota kaçmadığı sürece
lulu thresh iyi mi supta şimdi ? pekı q ları tahmını mı atıyor yoksa düz kosturdugu yere mı ?supportlarda genel olarak belli olma durumu yok ancak lulu istisna o bazen w spalmlıyor cok ince bir zamanda örneğin rengo r ile üzerine atlarken bunu 2 3 kere tam aynı zamanda yapınca insan bi şüpheleniyor onun dışında ben thresh ve bc de kullandım başarılılar velkoz da gayet iyi senna çok iyi ama global r olayına çok abanma.
iyiler skilleri daha çok hareket ettiği doğrultuya atıyor yani örneğil vayne q atar diye 100 birim sola veya sağa atmıyor.lulu thresh iyi mi supta şimdi ? pekı q ları tahmını mı atıyor yoksa düz kosturdugu yere mı ?
bronz gibi dümdüz atıyor deseneiyiler skilleri daha çok hareket ettiği doğrultuya atıyor yani örneğil vayne q atar diye 100 birim sola veya sağa atmıyor.
dediklerini deneyeceğim inşallah bütün heroları deniyeceğim aslındaben genelde thresh,bc,morgana,lux oynardım ve rakibe kan kustururdum bu herolarla scriptte cok iyi oluyor