Kanka bütün hepsi kapalıysa xprojecti sil tekrar yükle sorum çözelecektirmerhaba arkadaşlar. script hiç sıkıntı vermeden doğru düzgün çalışıyorken birden bire getlasterror hatasını vermeye başladı. bütün virüs programları ve windows defender kapalı. yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.
Thread stopping bir hata değildirBende thread stopping hatası veriyor
ne peki tuşlara bsıyorum menü gelmiyor neden açılmıyor oyunun içerisindeyken açtım ama gene aynıThread stopping bir hata değildir
Dostum o hata değil herkeste yazıyor, bir şeyi eksik yapmışsın belline peki tuşlara bsıyorum menü gelmiyor neden açılmıyor oyunun içerisindeyken açtım ama gene aynı
normalce siteye giriryorum oyunu açıyorum oyunda antreman moduna girip oyunun açıyorum x projecti açıoyorum hileyi yüklüyorum oyun girdimde menü falan gekmiyor neyde hata yaptım defender falanbütün antivürüs programları kapalı adblock yokDostum o hata değil herkeste yazıyor, bir şeyi eksik yapmışsın belli
normalce siteye giriryorum oyunu açıyorum oyunda antreman moduna girip oyunun açıyorum x projecti açıoyorum hileyi yüklüyorum oyun girdimde menü falan gekmiyor neyde hata yaptım defender falanbütün antivürüs programları kapalı adblock yok
ben hepsini okuyunca xporejtekileri bendede getlast hatası veriyormuş pardonHerkes aynı cümleleri kuruyor daha dün 10'a yakın kişiye teamwiever ile bağlandım hiçbiri defenderi tam anlamıyla kapatamamış, gün içinde müsait olursam hallederiz
bi yardım eder misin kardom. zor durumda benim sc’deHerkes aynı cümleleri kuruyor daha dün 10'a yakın kişiye teamwiever ile bağlandım hiçbiri defenderi tam anlamıyla kapatamamış, gün içinde müsait olursam hallederiz
kardom her şey aynı. silip yüklemesinden resetine kadar her şeyi yaptımDostum o hata değil herkeste yazıyor, bir şeyi eksik yapmışsın belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?