Çözüldü WSReborn'da Enter tuşuna basınca oyun donuyor ve oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
WSReborn hilesini çalıştırıyorum, oyuna giriyorum. Enter tuşuna tıkladıktan sonra oyun donuyor, oyundan atıyor. Developer ile görüşün diye mesaj veriyor, neden olabilir acaba? Bütün virüs programları ve Defender kapalı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Beyler sorunu çözdüm. Windows 11 kullanıyordum, 22H2 sürümünü. Hile 22H2 sürümünde çalışmadığı için 21H2 ISO dosyası indirip kurulum yaptım Windows 11 ve hile çalışıyor sorunsuz.
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
formun sol üst kısmında hata çözümleri kısmı var ordan hatanızın çözümüne bakmayı deneyebilir veya bir adminle iletişime geçerek daha iyi bir yardım alabilirsiniz

Azdan az çoktan çok gider
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Daha onaylı üye değilsin o yüzden hileyi kullanamazsın kullanabilmek için 50 mesaj atmam gerekiyor 50 mesajı doldurunca 30 dk 1 saat içinde üyeliğin verilir

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyunu pencere modunda dene grafikleri en düşüğe alıp dene en dşükse bir kaç grafik ayarını ortaya alarak dene

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam galiba bu konuyu açtığınızda 50 mesajmışsınız ama onaylı üye değilmişsiniz tekrar deneyin şuı an

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Beyler sorunu çözdüm. Windows 11 kullanıyordum, 22H2 sürümünü. Hile 22H2 sürümünde çalışmadığı için 21H2 ISO dosyası indirip kurulum yaptım Windows 11 ve hile çalışıyor sorunsuz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...