Script için en ideal top lane heroları?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba. Script için ideal top lane heroları hakkında fikrinize ihtiyacım var arkadaşlar. Script ile hangisini oynamalıyım, hangileri güzel çalışıyor ? Yasuo ve irelia dışında önerebileceğiniz sc ile güzel çalışan herolar var mı ?

Üye
5 HİZMET YILI
bence ad carryleri topta oynayabılrsın . Örneğin Vayne Lucian gibi . Böylece tecrübede baya ileride olacagın ıcın tasıma potansıyelın artar

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
riven öneririm kesinlikle oyun çevirtiyor

SİNCE 2013
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
riven son kararım guclu ve dayanıklı knk

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
scrpitin en iyi çalıstıgıı karakteri riven 9 v 1 kesin taşırsın eger riven oynamak istemiyorsan yasuo oynaya blirisin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Peki Aatrox deneyenleriniz var mı, nasıl oluyor ?

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Riven yazanların hepsi yorum kasmak için yazmıştır hepsini tek tek raporrluyucam rivenin scripti bir kere mekanik degil comboya bastıgınız an nerde olursa olsun q-w-e- kombusunu yapıyor yani sett gibi bilip bilmeden 1 kişi riven yazmıs diye herkes riven yazıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Riven yazanların hepsi yorum kasmak için yazmıştır hepsini tek tek raporrluyucam rivenin scripti bir kere mekanik degil comboya bastıgınız an nerde olursa olsun q-w-e- kombusunu yapıyor yani sett gibi bilip bilmeden 1 kişi riven yazmıs diye herkes riven yazıyor
bende diyorum ben malım oynayamadım şu riveni diye heralde. çünkü gerçekten aşırı leş sc ile.

arkadaşın sorusuna gelirsek solo da güçlü herolar bence : Kayle , Ryze , Akali(akaliyi bilmiyorsan biraz zor) - ayrıca cho,jayce de güçlü diye duydum falan denemedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
darius,vayne bence scriptle guzel gider.

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Top Lane Tier List bu şekilde bunları oynayabilirsin C ye kadar var hepsi iyi oynanır yani c kötü diye düşünme F ye kadar devam ettirilmedi.

TOPLANE.png

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mundo'yu oynamıştım çook iyi oluyor oyunun meta dışı bir karakteri olmasa çok rahat taşıma potansiyeli ama karakter şuan güçsüz olduğu için zor ama onun dışında cidden q kaçırmıyor ve baya iyi oynanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...