Script ile asla ve asla kaybetmeyeceğiniz şampiyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şahsen Ben Adc Main'im. Sc İle Tüm Adc Herolarını Oynadım Üstelik Gold,Plat Elo'da Ranked Maçlarda.
Yanında Sağlam Bir Support Varsa Frontta Kalabiliyor Ve Agresif Yapabiliyorsa ( Ezreal,Caitlyn,Ashe,Lucian,Twitch ) Yazdığım Herolar İle Tabiri Caizse Gözü Kapalı Oyun Taşıyorsun. Bu Adc'lerin Bazılarına Tank Support, Bazılarına Stun Atabilen Sürekli Rakibi Dürten Support'lar Gerekiyor. Sc İle Oynasanda LoL Bir Takım Oyunudur. Düşük Elo'larda Sc İle Rahatlıkla Tek Başına Taşıyabilirsin Fakat Orta Ve Yüksek Elo'larda Sc İle Tek Başına Taşıman İmkansıza Yakın Oluyor. Sc İle Her Lane'de Early Game'de ( Erken Oyunda ) Güçlü Olan Herolar Yerine Late Game'de ( Geç Oyunda ) Güçlenen Ve Oyun Sonuna Kadar Güç Kaybetmeyen Oyundan Düşmeyen Herolar Seçmek Çok Daha İyi Oluyor. Botlane'de Rakibi Yok Etsende Feedlenmiş Diğer Laneler Scli Olmana Rağmen Sana Oyun Yapıp Maçı Loselattırıyor. Şunuda Dile Getirmem Gerektiğini Düşünüyorum Ki Her Ne Olursa Olsun Sc ile Oynasanda Oyun Bilginin, Harita Bilginin Ve İtem Bilginin Olması Şart.
Yani Dostum Asla Ama Asla Yenilmeyeceğin Herolar Çok Fakat Düşük Elo'da Geçerli.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
genellikle adc herolar oynamanı tavsiye ederim evade başlarda düşük ayarlarda ilerleyen dakikalarda yükseltmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Adc ağırlıklı oynarsan düşük elolarda, rahatlıkla takımı taşıyabileceğini düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kullanan arkadaşlarım genelde cait ve ashe ile oynuyor. iyi oluyor fakat asla kaybetmeyeceğinin garantisini elbette veremem.

Üye
5 HİZMET YILI
dediği gibi ashe yasuo iyi olur rivende iyi olur
Post automatically merged:

katılıyorum ashe lucian caitliyn riven

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
xerath ashe ikisiyle de tek b asına tasırsın
Post automatically merged:

xerath ashe ikisiyle de tek b asına tasırsın

Лучше свой кусок чем чужой пирог
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
vayne

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yanın sup script bul yada normal oynıyabilcek güzel adc oynamanı tavsiye ederim çok işe yarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Cass alabilirsin midde gayet etkili tek başına taşıyorsun.

Üye
5 HİZMET YILI
heroları ile taşıyabilirsin hep sup olarak lux ve brand çok iyi taşınıyor midde'de dahil olmak üzere bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...