Ban yeme süresi rekor 3 ay daha geçen olmadıBan yeme süren uzar mesela 1 yılda yersin
Bu geçilmeyeceği anlamına gelmiyor ayrıca dediğim gibi bu sadece bir örnekBan yeme süresi rekor 3 ay daha geçen olmadı
Hayır değil açtığın gibi karalistedesin artık hesabının ömrü riota bağlı
Report edilmezsen ki bu mümkün degil, yemezsin ama her türlü yiyceksin.
Mesela sadece farm almak ve combo yapmak için kullansak veya dodgeyi de delay süresi 60-65 arası kullansak en az 1 ayı götürür mü ?Ban yeme süren uzar mesela 1 yılda yersin
Dediğim gibi riot o hileyi açtığın gibi karalistelerine düşüyorsun mesela demir 1 den plata gidersen karalistede ban atarlar ve report yersen fazla gene ban atarlar yani kısacası kaçamazsın bence hiç kulanmaMesela sadece farm almak ve combo yapmak için kullansak veya dodgeyi de delay süresi 60-65 arası kullansak en az 1 ayı götürür mü ?
Hesaparkadaşlara ban yersek ip olarak mı yiyor yoksa sadece hesap mı
mesela ben yan hesapla scritp açtım ban yedim ana hesaba geçip hile kullanmadan oynarsam o hesap kara lsiteye düşer mi?Oyuna scrpit ile girdiğin an kara listeye dusuyosun malesef ama belli etmeyerek oynarsan uzun bir süre çar dayanabiliyo buda aklında bulunsun
Kesin konuşmak istemiyorum ama ben ypatim hesabım hâlâ bende hiçbir sknti yok script hesap ban yedi ama bu duruyo leveli 250 oldu ama sen yine de bı kesin bilene sor dediğim gibi bende bir sknti çıkmadımesela ben yan hesapla scritp açtım ban yedim ana hesaba geçip hile kullanmadan oynarsam o hesap kara lsiteye düşer mi?