Depending on the anti-cheat program of the game, the detection method is different.
But you can't hide completely.
Because if the tail is long, it will be stepped on one day.
So I just accept.
Or it is better to create multiple accounts.
bilgisayarı güvenli modda aç ve bu dosyaları sil bukadarOyunu oynarken oyun dosyalarını silemezsin zaten kullandığı için buna izin vermez saçma ve boş post olmuş buna ek olarak yanlış yere açmışsın Yanlış bilgi paylaşımı yapmaktansa hiç yapmamak daha iyidir. şöyle düşün bir programı çalıştırıp o programın ayağını kesmeye çalışırsan windows bunu engeller önce programın kapatılmasını ister tıpkı normal koşullarda sistem 32'yi silemeyeceğin gibi (extrem durumlar vb. hariç) oyun çalışırken oyun dosyalarını da silemezsin
Edit* taşınmış tamam
ve ayrıca oyunu oynarken oyunun dosyalarını silemezsin benim analttığım oyundan çıkdıkdan sonr atamamen herşeyden çıkdından sonra silme yanlış anldın sen ?bilgisayarı güvenli modda aç ve bu dosyaları sil bukadar
sor knkbilen varsa banada yazsn
aynen öyle knk ben evadeyi kapatıyorum ve hile ile en az anlaşılacak herolar ile oynuyorum rapor yemiceksin yesen bile hile üzerinden etiketlenen ban yememelisinDosya İşini Halletsek Rapor Yiyoruz Olmuyor İşte
ahahah <3 ne mutlu bana konudaki her yazıya cevap veriyorum herkeze yarıdmcı olmak çok güzel bir hisdostum bu gerçekse yer yerinden oynarteşekkür ederim bizimle paylaştığın için <3 deneyeceğim.
o dediğin şey rapor yediğinde veya sana yönelik bilet atıldığında takibe alınıyorsunben bu sebeple olduğunu sanmıyorum oyun içinde anormal hareketler olduğu için riot takibe alıp ban wave banlıyor.
zaten o hep bende kapalı onu hiç açmıyorumskilleri bilerek yemek için scripti bazen kapat kimse mükemmel oynayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?