belli edersen yersin yani deli gibi farm yaparsan skilden kaçarsan karşındaki adam seni reportlar ama bence sistemde anlar script olduğunu riskliBen anlamadım şimdi, biz kullansakta bu hileyi ban yicekmiyiz elinde sonunda? neye göre ban atıyor bi yardım ?
Onun net bir cevabı olmalı yani yoksa ozaman kullanmanın bir anlamı yok ki ben asıl hesapta kullanamıycaksam, yani keyf içinde script kullanılmaz. Sadece bi yerlere gelebilmek için kullanmak lazım diye düşünüyorum ben. Yinede bilmembelli edersen yersin yani deli gibi farm yaparsan skilden kaçarsan karşındaki adam seni reportlar ama bence sistemde anlar script olduğunu riskli
Kime kankaSana ihtiyacım var arkadaşım
sen daha onaylı degıl sın yok oyle bosstlamakBeyler script ile elo kasanlar isterseniz duo girebiliriz. Jungle oynarım camplarım veya Support yaparım. Isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz.
elinde sonunda değil eninde sonundaBen anlamadım şimdi, biz kullansakta bu hileyi ban yicekmiyiz elinde sonunda? neye göre ban atıyor bi yardım ?
ligin ne?Beyler script ile elo kasanlar isterseniz duo girebiliriz. Jungle oynarım camplarım veya Support yaparım. Isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz.
harika soru hadi cevaplayın ?Hile kesin ban atıyor ise niye kullanıyorsunuz beyler ?
yalnız bana tıyo biliyonus dimi 30 lvl olmak zor olmasmı ?yeni hesap açtım onu kasıyorum bro 30 level olunca olabilir
Gelir kanka ban geçmiş olsunasl hesabla 10 maç attm hala yemedim 1 maçda da anladi adam ağladi 4x licez diye yinede ban yemedim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?