Colluthus
Seçkin Üye
Oyunu hiç bilmiyorsan Silvere kadar çıkarsın eğer az çok biliyorsan gold biliyorsan dia plat eğer scriptsiz dia falansan cha olursun.
hmmOyun bilgin yeteri kadar varsa Challengere kadar yolun var. Sadece script tek başına oynamıyor oyunu sonuçta, senin yönlendirmen lazım.
biraz zorKral belli etmediğin sürece her lige çıkarsın tabi bide tespitlenmemesi lazım
haklısınMerhaba dostum sc herşey değildir bazı arkadaşlar sadece boşluk tuşuna basarak win alacağını falan zannediyor sende zannediyorsan yanılıyorsun.
Oyun bilgisi önemli. Oyun bilgin çoksa her lige çıkabilirsin dediğim gibi sadece boşluk tuşuna basarak lig atlamayı falan düşünüyorsan yanılıyorsun. İyi günler![]()
Oyun çok toxic insanlarla dolu herkes kendini cha zannediyor ama platinden çıkamıyolar en kanser elo plat elo lig atlayamıyorsun bataklık gibi birşeygecen yil kogmaw ile grandmastere cikmistim sonra ban yiyince biraktim. bu yil tekrardan basladim fakat plattan cikamiyorum![]()
challengerLoL'de script ile ban yemeden max hangi ranka çıkabiliriz? Belirli bir ranka gelince direkt ban yeme olayı var mı ?