script ile kolay lig atlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sc ile güzel çalışıyor mu denedin mi kaç w/L aldın bilgilendirirsen sevinrim

graves düzgün çalışmıyor bence

herkes farklı bir şey söylemiş bana en garanti win sağlayanın lazım :/

Ağa herkesin dediğini dinleme, Aatrox ile armut soloq'da win alamıyor script bile olsan alamazsın, Aatrox yazı tura herosu junglerın iyiyse kazanırsın o heroyla.1v5 atabilecek şu an bence pek de bi hero yok ancak irelia iyidir. Zed de bayağı iyi. Elon dia platsa bence ADC mainle, ADC'ler o elolarda kolayca lig atlayabiliyor ama iyi bir mid pre bulman lazım. "bence" Çünkü o elolarda genelde Bot farkına oyun gidiyor ya da jung farkına. Jungle ya da ADC mainle.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ağa herkesin dediğini dinleme, Aatrox ile armut soloq'da win alamıyor script bile olsan alamazsın, Aatrox yazı tura herosu junglerın iyiyse kazanırsın o heroyla.1v5 atabilecek şu an bence pek de bi hero yok ancak irelia iyidir. Zed de bayağı iyi. Elon dia platsa bence ADC mainle, ADC'ler o elolarda kolayca lig atlayabiliyor ama iyi bir mid pre bulman lazım. "bence" Çünkü o elolarda genelde Bot farkına oyun gidiyor ya da jung farkına. Jungle ya da ADC mainle.
Teşekkür ederim tavsiyleriniz için

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Solo vayne kardeşim teemo banlıyorsun miss

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
jungle Plat 2 ye kadar kastım gold 3 den
oynadığım herolar : Hecarim - warwick - Evelynn - Volibear

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
samira sc ile nasıl oluyor bilmiyorum ama onu denemende fayda var erken oyunu kazanırsan doğru build ve rünle 1v9 atarsın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
jungle Plat 2 ye kadar kastım gold 3 den
oynadığım herolar : Hecarim - warwick - Evelynn - Volibear
teşekkür ederim evelynn ve hecarimi deneyeceğim dia eloda ne kadar iş yapar emin değilim açıkcası ama denemekte fayda var sanırım herkes bu konuyu bekliyrmuş

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Katarina oynaya bilirsin knk . Ama FPS ve Ping fazlaysa çok kötü oynuyosun . Bu çoğu hero için geçerli ama pingi olupta iyi oynayan herolarda var . Mesela Thresh . Pingim olmasına rağmen %80 tutturduğunu görüyorum . Ligler gold arası.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kalista draven gibi şampiyonlar oynamanı tavsiye ederim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Katarina oynaya bilirsin knk . Ama FPS ve Ping fazlaysa çok kötü oynuyosun . Bu çoğu hero için geçerli ama pingi olupta iyi oynayan herolarda var . Mesela Thresh . Pingim olmasına rağmen %80 tutturduğunu görüyorum . Ligler gold arası.
katarinayı güzel oynamıyor bence denedim de

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
windsharpda wukong yok önceki scde vardı sanırım ama sc dodge atsın minyon alsın yeterli combo yapmasına gerek yok zaten kolay hero ve aşırı güçlü topda oyna fark etmez taşırsın rahatlıkla

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
reis sana 1 2 öneri vereyim 1.si sakın xerath ve kog oynama çünkü bu herolarda script kullanma oranı baya fazla olduğu için ban yiyebilirsin sana tavsiyem jungle da elise alabilirsin ağı tutturursun scriptle ve garanti kill alırsın veya jungle lee sin oynayabilirsin q yututtur garanti kazandırırsın yani oyunu gidip lanede her skill i dodgelarsan adam seni raporlar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kalista draven gibi şampiyonlar oynamanı tavsiye ederim
zor oluyor biraz draven da
Post automatically merged:

reis sana 1 2 öneri vereyim 1.si sakın xerath ve kog oynama çünkü bu herolarda script kullanma oranı baya fazla olduğu için ban yiyebilirsin sana tavsiyem jungle da elise alabilirsin ağı tutturursun scriptle ve garanti kill alırsın veya jungle lee sin oynayabilirsin q yututtur garanti kazandırırsın yani oyunu gidip lanede her skill i dodgelarsan adam seni raporlar
ormanda hecarim oynasak hocam belli edermi sc

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Maalesef script açtığın için %100 oyun kazanmayı bekleme. League of legends yetenekten ziyade oyun bilgisine bakan bir oyun.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yine de oynayışında bağlı olarak değişir league of legends cs gibi bir oyun değil sonuçta

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aga bence solo darius al felaket bir çar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hocam taşıyıcı karakterlere yöneliyorum ben genelde solo veya mid malum adcler kırılganlıgı bazen başa bela oluyor hele toxic sup gelirse yanına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...