Script ile lig atmama teknikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar herkese malum elimizde aktif bir script var ama script çok belli edilirse de ban atılıyor.
Bu sebeple scriptteki hangi özellikleri kullanarak hesabı elmasa kadar taşıyabiliriz neler yapmamız , nerelerde nasıl oynamamız lazım?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Scriptin default ayarlarıyla veya hazır bir config indirerek oynarsan zaten safe oluyor. Hazır config indirmeni önermem default üzerine kendin birkaç ayar yapıp oynaman daha iyi olur. Hile safe adam akıllı oynayıp abartmadan belli etmeden oynarsan zaten ban yeme gibi bir şansın yok.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çok belli edicek karakterlerle oynamassan ban atmaz mesela xerathi ashe vayne bunun gibi karakterde biraz belli oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Scriptin default ayarlarıyla veya hazır bir config indirerek oynarsan zaten safe oluyor. Hazır config indirmeni önermem default üzerine kendin birkaç ayar yapıp oynaman daha iyi olur. Hile safe adam akıllı oynayıp abartmadan belli etmeden oynarsan zaten ban yeme gibi bir şansın yok.
Oto dodge u kapatırsam geriye kalan özellikler , ne sunuyor ki bize o performans bizi elmasa taşısın?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Oto dodge u kapatırsam geriye kalan özellikler , ne sunuyor ki bize o performans bizi elmasa taşısın?
Destekli şampiyonlarda combo lasthit harass gibi özellikler var oto dodge kapamana gerek yok Dodge Only Dangerous ayarını açarsan zaten yeterli olacaktır. Bunları düşünmeden önce Onaylı Üye olup hileyi kendin de deneyebilirsin?

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam kimse üzerine alınmasın yanlış anlamasın,kötü bir oyuncuyu sc kurtarmaz. sc halihazırda oyunu,oynamayı bilen birisine mekanik katar. ancak scnin gerekli playleri yapabilmesi için pozisyon almak,oyun kazanmak için objektife dayalı macro oynamak,bunların hepsi size bağlı. kite atıp skill yemiyosunuz diye lig atlayamazsınız... bu saydıklarım varsa çekersin heroyu zaten kendi kendine lig kasar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Destekli şampiyonlarda combo lasthit harass gibi özellikler var oto dodge kapamana gerek yok Dodge Only Dangerous ayarını açarsan zaten yeterli olacaktır. Bunları düşünmeden önce Onaylı Üye olup hileyi kendin de deneyebilirsin?
Hileyi deneyebiliriz ama kullanan tecrübeli insanlardan önden bilgi almak , hilenin faydalı işlevlerini ve hangi özelliklerini pek kullanmamak gerektiğini öğrenmek gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hileyi deneyebiliriz ama kullanan tecrübeli insanlardan önden bilgi almak , hilenin faydalı işlevlerini ve hangi özelliklerini pek kullanmamak gerektiğini öğrenmek gerekiyor
Genelde akla kazınmış script heroları vardır ben karşıma Xerath gelince direkt ona script gözüyle bakıyorum çünkü xerath skillshot herosu olduğu için xerath oynayanların %90'ı script eğer illa ben %1 riske bile gelemem diyorsan kendi mainini script ile oyna ayar kısmana falan gerek yok dediğim gibi dodge only dangerous ayarını açarsan sadece tehlikeli skillere dodge atacağı için geri kalan tehlikesizlere sen atacağın için bırak ban yemeyi rakip bile anlamaz. Ki bunları geçtim bana 5-6 maçta script dediler hatta karşı takımın hepsi script deyip raporlamıştı fakat hala ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Genelde akla kazınmış script heroları vardır ben karşıma Xerath gelince direkt ona script gözüyle bakıyorum çünkü xerath skillshot herosu olduğu için xerath oynayanların %90'ı script eğer illa ben %1 riske bile gelemem diyorsan kendi mainini script ile oyna ayar kısmana falan gerek yok dediğim gibi dodge only dangerous ayarını açarsan sadece tehlikeli skillere dodge atacağı için geri kalan tehlikesizlere sen atacağın için bırak ban yemeyi rakip bile anlamaz. Ki bunları geçtim bana 5-6 maçta script dediler hatta karşı takımın hepsi script deyip raporlamıştı fakat hala ban yemedim
Anladım önerileriniz dikkate alacağım , umarı diğer arkadaşlara da faydası olur görüşlerin teşekkür ederim.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyun bilgin yoksa ve ct pick leri bilmiyorsan sc sana oyun kazandırmaz.Arkadaşım bu sc yi beğenmedi aylık 300 tl ye perfekt sc aldı.Asla skıll kaçırmıyor.Sc ve evade de tüm şampiyonlar ekli.Oyun bilgisi kötü bu yüzden plattan çıkamıyor.Bu sc de evade de tüm şamplar yok.Karşına bu herolar gelince her skili yiceksin.Oyun taşıyacak elise-viego-kayn vb.birçok şamp sc de yok.Hilesiz normal ligin gold ise en fazla plata çıkarsın.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Oyun bilgin yoksa ve ct pick leri bilmiyorsan sc sana oyun kazandırmaz.Arkadaşım bu sc yi beğenmedi aylık 300 tl ye perfekt sc aldı.Asla skıll kaçırmıyor.Sc ve evade de tüm şampiyonlar ekli.Oyun bilgisi kötü bu yüzden plattan çıkamıyor.Bu sc de evade de tüm şamplar yok.Karşına bu herolar gelince her skili yiceksin.Oyun taşıyacak elise-viego-kayn vb.birçok şamp sc de yok.Hilesiz normal ligin gold ise en fazla plata çıkarsın.
Kanka özelden bana yazar mısın ben yazamıyorum sana

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
preyle girmek ve iyi pozisyon almak yeterli oyun bilgisi falan hikaye objektife gitmek yeterli çok ahım şahım taktiğe gerek yok oyunda adc oyna sc aç bi tane de arkadaş bul bitti ard arda 15 zafer aldim
bu arada pre girecek yazsin şu sıra çok sardım bu hile işine

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bu konu hakkında bana da yardımcı olursanız sevinirim hangi hileleri açsam ban yemem ?
Post automatically merged:

preyle girmek ve iyi pozisyon almak yeterli oyun bilgisi falan hikaye objektife gitmek yeterli çok ahım şahım taktiğe gerek yok oyunda adc oyna sc aç bi tane de arkadaş bul bitti ard arda 15 zafer aldim
bu arada pre girecek yazsin şu sıra çok sardım bu hile işine
knkm banada yardımcı olurmusun scrip hilesi için beraber gireriz ama işte ban yememem lazım :/

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
default oynarsan Uzunca bişey olmaz ama bokunu çıkartıp oynarsan değil elmasa bronzda ban yersin

lol oynuom feedliom
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Script de kullanmaman gereken özellikler var. İçlerinden birkaçı "Zoom , skinchanger , enemy clicker (düşmanın mouse işaretleri)" gibi özelliklerin açılması senin zararına olabilir. Zaten hilelerden ban yemenin çabukluğu bu ve bunun gibi özelliklerin açık olmasından dolayı. Bu gibi özellikler açık olmaz ise ve fazla belli etmezsen (bütün skilleri de dodgeleme arada tehlikeli olmayanları ye ki belli olmasın) rahat elmas hatta master a kadar kasabilirsin. Şuan WEST hesabımda elmasa kadar kastım. Fakat forumdakini daha deneyemedim. 50 mesajım olduğunda deneyeceğim. Farklı bir SC kullanmaktayım. Nyrex tavsiyemdir. Uzun süredir onunla kasıyorum ve daha ban yemedim. Kullandığım SC PARALIDIR !!!!

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
safe oynarsan. sc belli etmezsen birşey olmayacağını düşünüyorum. kil çok fazla alma.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar herkese malum elimizde aktif bir script var ama script çok belli edilirse de ban atılıyor.
Bu sebeple scriptteki hangi özellikleri kullanarak hesabı elmasa kadar taşıyabiliriz neler yapmamız , nerelerde nasıl oynamamız lazım?
Hilenin kendi ayarları ile oynarsan birde fullemezsen hiç bir şey olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
düzgün bir support bulup oynarsan çıkabilirsin belki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...