Oto dodge u kapatırsam geriye kalan özellikler , ne sunuyor ki bize o performans bizi elmasa taşısın?Scriptin default ayarlarıyla veya hazır bir config indirerek oynarsan zaten safe oluyor. Hazır config indirmeni önermem default üzerine kendin birkaç ayar yapıp oynaman daha iyi olur. Hile safe adam akıllı oynayıp abartmadan belli etmeden oynarsan zaten ban yeme gibi bir şansın yok.
Destekli şampiyonlarda combo lasthit harass gibi özellikler var oto dodge kapamana gerek yok Dodge Only Dangerous ayarını açarsan zaten yeterli olacaktır. Bunları düşünmeden önce Onaylı Üye olup hileyi kendin de deneyebilirsin?Oto dodge u kapatırsam geriye kalan özellikler , ne sunuyor ki bize o performans bizi elmasa taşısın?
Hileyi deneyebiliriz ama kullanan tecrübeli insanlardan önden bilgi almak , hilenin faydalı işlevlerini ve hangi özelliklerini pek kullanmamak gerektiğini öğrenmek gerekiyorDestekli şampiyonlarda combo lasthit harass gibi özellikler var oto dodge kapamana gerek yok Dodge Only Dangerous ayarını açarsan zaten yeterli olacaktır. Bunları düşünmeden önce Onaylı Üye olup hileyi kendin de deneyebilirsin?
Genelde akla kazınmış script heroları vardır ben karşıma Xerath gelince direkt ona script gözüyle bakıyorum çünkü xerath skillshot herosu olduğu için xerath oynayanların %90'ı script eğer illa ben %1 riske bile gelemem diyorsan kendi mainini script ile oyna ayar kısmana falan gerek yok dediğim gibi dodge only dangerous ayarını açarsan sadece tehlikeli skillere dodge atacağı için geri kalan tehlikesizlere sen atacağın için bırak ban yemeyi rakip bile anlamaz. Ki bunları geçtim bana 5-6 maçta script dediler hatta karşı takımın hepsi script deyip raporlamıştı fakat hala ban yemedimHileyi deneyebiliriz ama kullanan tecrübeli insanlardan önden bilgi almak , hilenin faydalı işlevlerini ve hangi özelliklerini pek kullanmamak gerektiğini öğrenmek gerekiyor
Anladım önerileriniz dikkate alacağım , umarı diğer arkadaşlara da faydası olur görüşlerin teşekkür ederim.Genelde akla kazınmış script heroları vardır ben karşıma Xerath gelince direkt ona script gözüyle bakıyorum çünkü xerath skillshot herosu olduğu için xerath oynayanların %90'ı script eğer illa ben %1 riske bile gelemem diyorsan kendi mainini script ile oyna ayar kısmana falan gerek yok dediğim gibi dodge only dangerous ayarını açarsan sadece tehlikeli skillere dodge atacağı için geri kalan tehlikesizlere sen atacağın için bırak ban yemeyi rakip bile anlamaz. Ki bunları geçtim bana 5-6 maçta script dediler hatta karşı takımın hepsi script deyip raporlamıştı fakat hala ban yemedim
Kanka özelden bana yazar mısın ben yazamıyorum sanaOyun bilgin yoksa ve ct pick leri bilmiyorsan sc sana oyun kazandırmaz.Arkadaşım bu sc yi beğenmedi aylık 300 tl ye perfekt sc aldı.Asla skıll kaçırmıyor.Sc ve evade de tüm şampiyonlar ekli.Oyun bilgisi kötü bu yüzden plattan çıkamıyor.Bu sc de evade de tüm şamplar yok.Karşına bu herolar gelince her skili yiceksin.Oyun taşıyacak elise-viego-kayn vb.birçok şamp sc de yok.Hilesiz normal ligin gold ise en fazla plata çıkarsın.
knkm banada yardımcı olurmusun scrip hilesi için beraber gireriz ama işte ban yememem lazım :/preyle girmek ve iyi pozisyon almak yeterli oyun bilgisi falan hikaye objektife gitmek yeterli çok ahım şahım taktiğe gerek yok oyunda adc oyna sc aç bi tane de arkadaş bul bitti ard arda 15 zafer aldim
bu arada pre girecek yazsin şu sıra çok sardım bu hile işine
Hilenin kendi ayarları ile oynarsan birde fullemezsen hiç bir şey olmazMerhabalar herkese malum elimizde aktif bir script var ama script çok belli edilirse de ban atılıyor.
Bu sebeple scriptteki hangi özellikleri kullanarak hesabı elmasa kadar taşıyabiliriz neler yapmamız , nerelerde nasıl oynamamız lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?