aga istersen sana kendi configimi atiyim azcık oyun bilgin varsa oyunların %90 ını taşırsın hem az belli ediyor hemde skill tutma olasılığı predectionlar çok sağlam istersen yaz atarım (tüm adcler ve irelia, zed, yasuo configi var + çoğu heronun skillerine atılması gereken dodgeler ayarlanmış)irelia , vayne , kaisa, katarina, lee sin, xin , ww, akali , kogmaw neredeyse her champ lose serisi zafer ekranının nasıl olduğunu unuttum
Selam dostum rica etsem bana atarmısın özelden?aga istersen sana kendi configimi atiyim azcık oyun bilgin varsa oyunların %90 ını taşırsın hem az belli ediyor hemde skill tutma olasılığı predectionlar çok sağlam istersen yaz atarım (tüm adcler ve irelia, zed, yasuo configi var + çoğu heronun skillerine atılması gereken dodgeler ayarlanmış)
Tebriklertamam beyler büyü bozuldu sonunda ekranda mavi bir şeyler çıktı zafer diye bir şey yazıyordu
Haklısın reis takım çok önemli ama bazı herolar varki kasarsa durdurulamıyor (vladimir, kassadin) gibi herolarla 5v1 atmak gerçekten imkanlı daha çok carryleyebilecek herolar oynanmasıda önemliHerşey takım kardeşim lol takım oyunudur aksini iddia eden silverdır en fazla 3-4 kazanırsın tek başına çok zor güzel bi duo bulup script ayarlarını güzel yapıp yola devam etmeni öneririm
O dediğin herolar dostum erken saffada çok iyi idare edip oyunu çok iyi takip edip oyunu kitlemekle alakalı ki bunu altın bir adam çok rahat yapamaz bunlar ancak yüksek elolarda olur ki genelde ban pick oluyorlar zatenHaklısın reis takım çok önemli ama bazı herolar varki kasarsa durdurulamıyor (vladimir, kassadin) gibi herolarla 5v1 atmak gerçekten imkanlı daha çok carryleyebilecek herolar oynanmasıda önemli
dia eloya kadar çıktım bu herolarla çoğu maçı taşıyodum dediğin gibi erkende idare edersen çok iyi oluyorlarO dediğin herolar dostum erken saffada çok iyi idare edip oyunu çok iyi takip edip oyunu kitlemekle alakalı ki bunu altın bir adam çok rahat yapamaz bunlar ancak yüksek elolarda olur ki genelde ban pick oluyorlar zaten
knk configler nerede tam olarak nasıl indirip kuracazScript ayarlarınızla oynamalar yapın. Forumdaki confingleri vs deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?