Script ile lose serisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
irelia , vayne , kaisa, katarina, lee sin, xin , ww, akali , kogmaw neredeyse her champ lose serisi zafer ekranının nasıl olduğunu unuttum
aga istersen sana kendi configimi atiyim azcık oyun bilgin varsa oyunların %90 ını taşırsın hem az belli ediyor hemde skill tutma olasılığı predectionlar çok sağlam istersen yaz atarım (tüm adcler ve irelia, zed, yasuo configi var + çoğu heronun skillerine atılması gereken dodgeler ayarlanmış)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sadece mekaniklerini artıran bir program oyun bilgin yoksa nerde ne zaman ne yapcağağını bilmiyorsan matchupları bilmiyorsan olmadık yerlerde fighta giriyorsan script açman yada açmaman bir şeyi değiştirmez sadece zaman içinde ban yemen için olanak sağlar zaten o kadar lose aldıysan elohelle düşmüssün hiç çıkmassın geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aga istersen sana kendi configimi atiyim azcık oyun bilgin varsa oyunların %90 ını taşırsın hem az belli ediyor hemde skill tutma olasılığı predectionlar çok sağlam istersen yaz atarım (tüm adcler ve irelia, zed, yasuo configi var + çoğu heronun skillerine atılması gereken dodgeler ayarlanmış)
Selam dostum rica etsem bana atarmısın özelden?

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
tamam beyler büyü bozuldu sonunda ekranda mavi bir şeyler çıktı zafer diye bir şey yazıyordu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Herşey takım kardeşim lol takım oyunudur aksini iddia eden silverdır en fazla 3-4 kazanırsın tek başına çok zor güzel bi duo bulup script ayarlarını güzel yapıp yola devam etmeni öneririm

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Herşey takım kardeşim lol takım oyunudur aksini iddia eden silverdır en fazla 3-4 kazanırsın tek başına çok zor güzel bi duo bulup script ayarlarını güzel yapıp yola devam etmeni öneririm
Haklısın reis takım çok önemli ama bazı herolar varki kasarsa durdurulamıyor (vladimir, kassadin) gibi herolarla 5v1 atmak gerçekten imkanlı daha çok carryleyebilecek herolar oynanmasıda önemli

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Haklısın reis takım çok önemli ama bazı herolar varki kasarsa durdurulamıyor (vladimir, kassadin) gibi herolarla 5v1 atmak gerçekten imkanlı daha çok carryleyebilecek herolar oynanmasıda önemli
O dediğin herolar dostum erken saffada çok iyi idare edip oyunu çok iyi takip edip oyunu kitlemekle alakalı ki bunu altın bir adam çok rahat yapamaz bunlar ancak yüksek elolarda olur ki genelde ban pick oluyorlar zaten :)

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
O dediğin herolar dostum erken saffada çok iyi idare edip oyunu çok iyi takip edip oyunu kitlemekle alakalı ki bunu altın bir adam çok rahat yapamaz bunlar ancak yüksek elolarda olur ki genelde ban pick oluyorlar zaten :)
dia eloya kadar çıktım bu herolarla çoğu maçı taşıyodum dediğin gibi erkende idare edersen çok iyi oluyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Youtubede script videoları izledim kendim kullanmadım hiç gördüğüm kadarıyla,kullananların oyun bilgisi düşük ve script açınca kendilerini faker sanıyorlar

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Valla gençler tüm olay serverde junglar cok kötü oynuyor bu 1 arkadaş kendi feedliyor başkasına suç atıyo suçunu kabullenmiyor bu 2 dereceli maçta hero deniyorlar bu 3 çok sinir edici konuşuyorlar buda en kötüsü buda 4
Tr serveri bundan ibaret iyi oyunlar iyi formlar

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eee oyunda bir tek siz script değilsiniz ya Karşıya da Gelicek Tabiki 1-2 kişi değil 5 kişi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba,
Hocam birçok arkadaşımın dediği gibi hile size %100 win garantisi vermez ama oyun bilginiz iyi ise kazanmanız olası. Size ilk tavsiyem yanınıza bir arkadaş bulmanız ve duo girmeniz. İkinci olarak eğer belli etmek istemiyorsanız farm odaklanıp arada dürtebilirsiniz (bot için diyorum). zaman içerisinde iteminizi dizerek ya da jungle desteği ile koridoru kazanmaya çalışın. Ama tabii ilk önerim kendinize bir duo bulun.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardeş bu tamamen psikolojik bi olay. 3-4 defa kaybedip mentalini bozunca seri kaybediyorsun. Ben dün 8 kere üst üste kaybettim, sonra uyudum bugün sakin kafayla 4 maç attım hepsi ağır win.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
olay sadece bbir tuşa basıp win almak değil dostum oyun bilgini geliştir bir pre bul kendine beraber oynamaya çalışın iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aga lolde hile yok diyolardı baya baya kullanan varmış :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ya script fpsi etkiliyormu birde bu ayarları ben nasıl hepsini öğrenicem çok ayar varyaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...