Script ile oynayın fakat belli etmeyin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar,eski bir script kullanıcısı olarak scripti bırakarak fresh 30 level hesap kasmaya başladım.Aram,normal oyun oynayarak düzgün sakin oyun oynadım.Karşıma da script gelmedi değil fakat belli etmemeye çalışan,belli etmeyen kişileri de açığa hiçbir zaman çıkarmadım çıkarmam da.Fakat bugünki aram maçıma kadar ...
Adam geliyor itemi spamlıyor dodgeliyor tabiri ricayet ise mal mal haritada dolaşıyor.Dedim herhalde item buglu aldım itemi basıyorum süresi var.Karşımdaki bir de kim çıksın Shunre :)
Ya arkadaşlar script ile oynayın eyvallah,win alın eyvallah,dodgeleyin eyvallah,lp veya maç kaybedeyim eyvallah fakat belli etmeyin ya.Zevkine oynuyoruz zaten tamam fakat belli edip beni geçtim takım arkadaşlarımı tilt edip mentalini düşürmeyin lütfen.Siz script kullananları aşağılamak vb. amacım yok fakat lütfen belli etmeyiniz.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Script olduğunu çok belli edenler oluyor, ona yapacak bir şey yok. :(

Üye
5 HİZMET YILI
Public ortamlarda yayınlanınca maalesef bu tarz durumlar kaçınılmaz arkadaşlar. Alışmanız gerekmekte

Üye
8 HİZMET YILI
olum benim ark listemde bi herif var adam scriptin vücut bulmuş hali 4 aydır duo giriyorum olabilirmi acaba :D

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İnceldiği yerden kopsun, sonu belli olan yol nasıl olsa

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
abartmadan dozunda olunca zevk alıyorsun zaten ama böyle tryharda bağlayıp dodge vs. atınca hem ban yiyorlar hemde işi zevkten çıkarıyorlar

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
maalesef belli etmemek gerek hem kendi için hem diğer insanlar için ama riotun cezası fazla agır reportlasan ban yer sonra sabahtan akşama kadar ağlar yapcak bir şey yok :kappajail:

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
HİLe fix yedi kullanmyıorum artık kendim kasıoyurm

Üye
9 HİZMET YILI
gerçekten bu dozunu kaçıranları anlamıyorum hayır yani dozunu kaçırıyorsun ertesi gün ban yiyip sonra hilenin yapımcısına sinirleniyorsun 1 günde ban yedim diye gerçekten anlayamıyorum hile kullanmanın da bir adabı vardır

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
youtube videosu cekiyorlar cok zekiler

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
eğlenmek için script açan adamdan belli etmemesini istemek biraz saçma. zaten banlanacaksın sen de kullan suyunu çıkar yani

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Keske onaylı uye gelse tekrardan hılelere boylelıkle youtubeden ızleyıp bılmeyen kısıler kullanmaz ınsallah tekrar dan onaylı uye gelır

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Bu arada hazır hesaplar çok ucuz artık para etmiyorlar eğer kasmak yorucu geliyorsa söyleyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...