zorluk seviyesi daha fazla olan karakterleri oynaman daha fazla etkili olur bencetrundle ile sc nasıl oluyor? hiç trundle oynamayan biri olarak merak ettim top da full push icin
zorluk seviyesi daha fazla olan karakterleri oynaman daha fazla etkili olur bencetrundle ile sc nasıl oluyor? hiç trundle oynamayan biri olarak merak ettim top da full push icin
knk trundle ile oynanır skill dodgelersin fakat daha iyileri vartrundle ile sc nasıl oluyor? hiç trundle oynamayan biri olarak merak ettim top da full push icin
irelia falan aha iyitrundle ile sc nasıl oluyor? hiç trundle oynamayan biri olarak merak ettim top da full push icin
irelia falan aha iyitrundle ile sc nasıl oluyor? hiç trundle oynamayan biri olarak merak ettim top da full push icin
bence oynanırtrundle ile sc nasıl oluyor? hiç trundle oynamayan biri olarak merak ettim top da full push icin
trundle ile sc nasıl oluyor? hiç trundle oynamayan biri olarak merak ettim top da full push icin
ama irelia ve zed daha iyitrundle ile sc nasıl oluyor? hiç trundle oynamayan biri olarak merak ettim top da full push icin
irelia zor kankasc trundle okadar iyi deyil ire oyna bence
aga trunle düz vurma çarı zaten bence büyücü oynasan daha mantıklı ama trunlede scde iyidirtrundle ile sc nasıl oluyor? hiç trundle oynamayan biri olarak merak ettim top da full push icin
gereksiz bence ama neden olmasın denenebilirtrundle ile sc nasıl oluyor? hiç trundle oynamayan biri olarak merak ettim top da full push icin