Script İnanılmaz Ban Atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bugün normal bi şekilde siteden hesap açıp 4 lvl e kastım (karakter almak için), sonrasında iki oyuna girdim ve ikinci oyunun sonunda ban yedim. Hile öyle böyle değil modern çağda kılıçla gezmek gibi baya belli oluyor yeni hile gelene kadar veya hile undetected olana kadar kullanmamayı düşünüyorum. Bildiğiniz üzere windsharp hemen ban atsada lazysharpı yaklaşık 2 3 hafta kullanabiliyordunuz. Şahsi fikrim windsharpın detected olmasının sebebi herkese açık olması. Fazla bu işlerden anlamıyorum fakat kolayca erişilebilen bir hile hemen algılanmaz mı? Sonuçta aklına esen 2 dk da hesap açıp bu hileyi kullanabiliyor. Lazysharp'ta ise onaylı üyeler kullanabiliyordu yani herkese açık değildi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bugün gelen güncelleme ile beraber daha çok ban yemeye başladı insanlar tüm hilelerden. Her hile böyle şu an

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bence onaylı üye seçkin üye olsa dediğin gibi ban süresi uzar en azından

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
LazySharp cracklenmediği için getirilmiyor, ileri ki vakitte LazySharp getirileceği düşünülürse forumda duyurusu yapılır.

Bechox
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bencede haklısın birde bir şeyi belirtmek isterim 3gün önce hesap açtım 16lvl oldu hesap bütün oyunları script ile attım her el sonu log cleaner kullandım biri youtubede paylasmıs sion drift diye 27bin izlenince video ticket falan atıldı sanırım videodan sonra ban yedim log cleaner baya işe yarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...