Onaylı Üye
tr serverinda script kullanan pre arıyorum
kardeşim benım aklıdam bi plan var 30 lvl boş bi hesaptan script açsam diğer pc dende asıl hesaba girsem çarı raşlasam yanı lif atlatsam orjinal hesapta ban yermi bilginiz varmı ?Beni ekle : Lykia1903
vay arkadaş kumpaslara gel D:kardeşim benım aklıdam bi plan var 30 lvl boş bi hesaptan script açsam diğer pc dende asıl hesaba girsem çarı raşlasam yanı lif atlatsam orjinal hesapta ban yermi bilginiz varmı ?
Post automatically merged:
kardeşim sohbetlere dahil olarak sende script ten yararlana bilrsin yapman gereken 50 smj atıp onaylı üye olmak
30 LVL kasılmış çarlar var bi kaç tanevay arkadaş kumpaslara gel D:
benimde aklıma takılan birşey var. şimdi bu script 1 haftada ban atıyor eyvallah ama nasıl buluyorsunuz sürekli 30 lvl karakteri
Oyun girdiğin Premate'in hileden yasaklanır ise aldığınız winler silinir diye biliyorum.Elobuddy varken öyleydi 2016-2017 felan yaşamıştıkkardeşim benım aklıdam bi plan var 30 lvl boş bi hesaptan script açsam diğer pc dende asıl hesaba girsem çarı raşlasam yanı lif atlatsam orjinal hesapta ban yermi bilginiz varmı ?
kardeşim sohbetlere dahil olarak sende script ten yararlana bilrsin yapman gereken 50 smj atıp onaylı üye olmak
Oyun girdiğin Premate'in hileden yasaklanır ise aldığınız winler silinir diye biliyorum.Elobuddy varken öyleydi 2016-2017 felan yaşamıştı sanmıyorum bence
Hangi dil bu yaCó điều gì đó khó nói ở đây, thật khó để giải thích