Script kullandığımızı nasıl belli etmeyiz ? (Legit oynama taktikleri)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
LOL için söylüyorsan dodge lamayı kapat derim çok belli ediyor çünkü :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ezevadeyi kapatabilirsin arada sıra öl hata yap Dodgeyi ayarla yani her şeyi dodgeleme

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
knk ben evade yi kapatıyorum yasuo oynarken q exploit var onuda kapatıyorum legit oynamak istiyorsan evade yi kapat ve arada sırada kendin skill at ben bunları biliyorum legit taktik için

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ddogeyi sadece tflerde aç 1v1de değil insanlar seni kesicem diye fazla dikkat etmezler

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
belli etmeme gibi bi şansın yok evadeyi kapatsan bile karakteri oynayışından illa belli oluyor ama yinede evadeyi ara sıra kapatabilirsin karşında stun atan karakter varsa evade açık bırakıp sadece stun atan karakterin skillini dodgelicek şekilde ayarlarsan daha az belli olur her seyi dodgeletirsen çok çabuk anlarlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Peki bu evade in kısayolu falan var mı yani kapatma açma tuşu ?

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
evade kapatıp oynıyabilirsin veya kısık ayarlarda oyna belli olmaz fazla

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dogde ayarları kapalı ve yasuo sion gibi herolardaki exploitleri kullanmadan oynarsan report yiyeceğini düşünmüyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
orbwalking den enable move kapat sağclick ile kendin yürü ben clicklerden anlıyorum cunku 360 derece felan donuyolar bazen farm atarken ben kapatmıyorum yani anlaşılması onemsız çunku

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tam bimliyorum ama şu dodgeleme şeyini tuşa atarsan tf lerde açarsın 1v1 de kaatırsın atanıyorumu bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
3 4 maç sc ile giriosan 1 maç açma veya oyunda sc ile heryere atlama dodge kapat

Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
knk ben evade yi kapatıyorum yasuo oynarken q exploit var onuda kapatıyorum legit oynamak istiyorsan evade yi kapat ve arada sırada kendin skill at ben bunları biliyorum legit taktik için
Dostum Instagram falan verebilir misin ben yapamıyorum ayarları ya benimki skilleri yiyo duxgn çalışmıyor
Post automatically merged:

Dostum instagramdan versene yazayik benim çar bütün skilleri nereyese yiyo nadir Dodge atiyo ayarları bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...