Script kullanımı. Kullandıktan bir süre sonra sistem yavaşlamaya ve donmaya başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaşlar loaderi kullanmaya başladıktan bir süre sonra sistem yavaşlamaya ve donmaya başlıyor ayarları düşürmeme rağmen oyunlarda aynı etkiyi yaratıyor bu sadece bende mi böyle aynı sorunu yaşayan varmıdır ?

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sistem yavaşlıyor demenizden kasıt fps drop demek istediğinizi farzediyorum. Ne yazıkki WS ile biraz fps düşüşü oluyor herkeste böyle, gereksiz draw kullanımından kaçırarak bunu en aza indirgeyebilirsiniz.

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
fps balancedi kapatıp gerek duymadığın drawları kapatabilirsin

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sistem yavaşlıyor demenizden kasıt fps drop demek istediğinizi farzediyorum. Ne yazıkki WS ile biraz fps düşüşü oluyor herkeste böyle, gereksiz draw kullanımından kaçırarak bunu en aza indirgeyebilirsiniz.
Hayır fps drop değil hocam pc sistemi açılış ekranı sayfa geçişleri vs.

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hayır, belirttiğiniz gibi bir olumsuz etkide bulunmuyor. Zaten windows açıldığında açılmıyor loader, siz açtığınız zaman açılıyor. Başlangıca bir etkisi yok.
Sadece açılış ekranını değil genel anlamda sistem hızını komple geri sarıyor başka açıklaması olamaz format atıyorum pc yükledigim tek şey lol ve script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...