- Konuyu başlatan
-
Mantıklı denenebilir de zaten aşırı iyi skorlarla ayrılmıyorumBide şunu ekliyim forumdaki sc gibi kaliteli sclerde 2,3hafta rage oynayıp report yesen bile 1hafta ara ver hesaba hiç girme 0lanır reportların yani reportlardan çok korkmana gerek yok
Çok fazla kullandığını belli etmezsen ban yemiyorsun...
Kacarım umarım şanslıysakBan Wawe geldiğinde kaçarsan sorun yok xd
script oldugunu belli etmeden oynaman gerekiyor mesela katarina ya cooldown kasıp oynamak kesinlikle ban sebebidirMerhabalar,
Script olduğunuz belli olmadan gene de ban yeme ihtimaliniz var mıdır ne durumlarda ban yiyebiliriz
Fazla Report yersen ban yersin onun dışında Undetected farklı bir yoldan ban yeme ihtimalin yok 5 6 ayda bir banwave geliyor onlarda ban yersin maxMerhabalar,
Script olduğunuz belli olmadan gene de ban yeme ihtimaliniz var mıdır ne durumlarda ban yiyebiliriz
Muhtemeln banwave de kurban olabilirimFazla Report yersen ban yersin onun dışında Undetected farklı bir yoldan ban yeme ihtimalin yok 5 6 ayda bir banwave geliyor onlarda ban yersin max
Onu da yapmayalım o kadarscript oldugunu belli etmeden oynaman gerekiyor mesela katarina ya cooldown kasıp oynamak kesinlikle ban sebebidir
Detect olayı tam olarak oyuna güncelleme gelmesi durumunda hile kullanıldığınızın açığa çıkması anlamına mı geliyorkankam script kullanıyorsan eğer banlanmayı göze alarak kullanıcaksın riot report ile ban atmıyor sadece insanların içi rahat etsin diye eklenmiş bir özellik sc detected olana kadar rahat rahat oynarsın detect edilince de banlanırsın banlanmadan nasıl öğrenebilirim detect olduğunu dersen de öğrenemezsin yani her türlü banlanıcaksın
Belli etmiyorum ya scriptsiz elmas scriptli bronz gibiYemez belli etme
kanka detect olma olayı script artık lol tarafından görünür oluyor demek mesela sen kullanırken kullandığını biliyolar artık dosyalarından gozukuyo gibi düşün yani ve güncelleme gelmeden de detect oluyo illa güncellemeye gerek yok yani farkedemiceksin maalesef detect olduğu zaman şansına o zaman bıraktıysan banlanmazsın ama bırakmadıysan banned maalesefDetect olayı tam olarak oyuna güncelleme gelmesi durumunda hile kullanıldığınızın açığa çıkması anlamına mı geliyor
Belli etmiyorum ya scriptsiz elmas scriptli bronz gibi
dostum böyle birşey yok maalesef reportla da alakalı değil sc detect olduğu gibi ban yiyorsun aşırı rage oynamadığın takdirde reporttan ban fazla yemiyorsunBide şunu ekliyim forumdaki sc gibi kaliteli sclerde 2,3hafta rage oynayıp report yesen bile 1hafta ara ver hesaba hiç girme 0lanır reportların yani reportlardan çok korkmana gerek yok
Anladım değişik mevzuymuş zyzz fena ya 2017 de gördüm kendisini fenaaaaa fuarkkanka detect olma olayı script artık lol tarafından görünür oluyor demek mesela sen kullanırken kullandığını biliyolar artık dosyalarından gozukuyo gibi düşün yani ve güncelleme gelmeden de detect oluyo illa güncellemeye gerek yok yani farkedemiceksin maalesef detect olduğu zaman şansına o zaman bıraktıysan banlanmazsın ama bırakmadıysan banned maalesef
bu arada ppye respect (z)yzz kuşağıyız
Bende anlamadım dediğiniseni anlamadım Bu sitenin veya oyunun hesabı nedir?
böyle bir şey yok bu arada her kafadan ayrı ses çıkıyor 1 hafta ara ver sıfırlanır olayı tamamen söylenti dayanağı yokBide şunu ekliyim forumdaki sc gibi kaliteli sclerde 2,3hafta rage oynayıp report yesen bile 1hafta ara ver hesaba hiç girme 0lanır reportların yani reportlardan çok korkmana gerek yok
Bende ilk defa duydum zaten teşekkürlerböyle bir şey yok bu arada her kafadan ayrı ses çıkıyor 1 hafta ara ver sıfırlanır olayı tamamen söylenti dayanağı yok
Anladığım kadarıyla 2 ihtimal var sanırsamBan yemen değişir. Raporlanak ban yiyebilirsin. Sc dt olduğunda yiyebilirsin
Bence en büyük ihtimal şans yagenel bilinen şöyle ki ban işi şansa kalmış. Ban wawede kesin yersin deniyor. Onun haricinde oyun içinde de açıkça scyim diyor. Yani riot biraz savsaklıyor bence bu konuyu.
dostum orda kastettiğim şey şu bu oyunda tr serverinde her olaya boş report attıklarından çok fazla hesap ortada incelenmek üzere kalıyo eğer sen hileden report yemeye sürekli devam edersen hesabını inceliyorlar hiçbir yapay zeka hesabına hileden ban atamaz bunları inceleyen riot çalışanları var hesabına 1 hafta ara verdiğinde hesap o karmaşada göz önünden düşer bu şekilde çok uzun bir süre aşırı rage belli ederek elo kastım gm elosunda her el hile diye report yedim deneyimledim yani bu olayı dediğimi yaparsan ban riskin minimuma düşerböyle bir şey yok bu arada her kafadan ayrı ses çıkıyor 1 hafta ara ver sıfırlanır olayı tamamen söylenti dayanağı yok
he knk 2 ihtimal var ya banlancan ya banlancan mnasdfmnadsmnfAnladığım kadarıyla 2 ihtimal var sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?