Eninde sonunda yiyeceksin main hesabında açma bence açacaksan sanal pcde veya o tarz bişeyde eğlence amaçlı açabilirsin günü süresi kesinlikle belli olmaz 1 saat de olabilir 1 sene de iyi eğlenceler.
Eninde sonunda yiyeceksin main hesabında açma bence açacaksan sanal pcde veya o tarz bişeyde eğlence amaçlı açabilirsin günü süresi kesinlikle belli olmaz 1 saat de olabilir 1 sene de iyi eğlenceler.
hocam süresi önemli değil ama ban kaçınılmaz hileyi 1 kere kullanmn yetiyor 2 yıl sonra ban yersin kullandığın hileyi bile unutrsun o yüzden hile açtığın hesapları dikkatli seçmelisin
Bir kere açtıgında gider demelere bakma benim 2012-2014 yılları arasında bu scnin cok popüler oldugu dönemde vayne ile birsuru mac atmıştım ve o hesap hala duruyor şifresini unutup mailini kullanmadıgım için birdaha giremiyorum o ayrı bir konu tabi ))
[QUOTE = "Plabbers, gönderi: 3354398, üye: 368837"]
oynayaşına göre çok değişen faktör. öfke oynuyorum aylardır ban yemedim ama ben: D
[/ALINTI]
yınede dıkkatlı ol