WSReborn Lol Hile açsam ban yer miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba main hesabimda hile açmak istiyorum ama sadece esp ve karşımdaki kişinin kaç saniye ultisi var sıçrası var mı tutuşturu var mı sadece bunları görmek için açmak istiyorum sizce ban yer miyim?

Hileyi ayarlamama yardımcı olabilecek biri var mı varsa discorddan ekleyebilir mi ?

Discord : hearson

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İstiyosan tüm ayarlarını kapat yine de ban yeme riskin var çünkü oyuna bir şey inject ediyosun. Yani hilenin bazı özelliklerini kullanırsan bu sadece report yeme riskini azaltır ama ban yeme riskin her zaman olur.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
evade kullanma bence maın carında kullanıcaksan b4n yersın ve jınx tarzı champlarda cok hızlı vurdugu ıcın bazen bellı edebılıor ona da dıkkat et arada elınle kendın vur cokta bısey olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
nasıl oynadığına bağlı rage oynamazsan yemezsin weste 1 seneyi geçti yemedim hala

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
istesende istemesende belli ediyorsun dostum main hesabında açmanı tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hile ayarlarını ayarlamama yardımcı olabilecek biri beni discorddan ekleyeblir mi?

Discord : hearson

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
main ise dikkat ediceksin 3. parti yazılımı yüklüyorsun her türlü ban yeme şansın var

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Belli etme legit oyna yemezsin arada detect olabiliyor ondan oyanmadan önce mutlaka yorumlara bak

p4aradaiss
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reis ben o kadar uzun süredir kullanıyorum cidden hiç bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hilenin kralını alsan yine ban riski olur. Ban yiyeceksin demek yanlış olur ama yeme ihtimali var her zaman. Bazen ban dalgaları oluyor. Ban dalgasına yakalanırsan yeme ihtimalin yüksek

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
e so jogar desativando o evade !! o cheat ta bem safe to usando 6meses ja !

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende de bu endişe vardı ama ne kadar rep yesem yiyim ban yemiyodum ama kafaya takan biri ticket atıp seni banlatabilir chat e çok yazma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...