24 Tem 2020 #1 LenGat Seçkin Üye Katılım 25 May 2020 Mesajlar 420 Çözümler 3 Tepki puanı 33 Ödüller 5 Yaş 28 6 HİZMET YILI Script şuanda bozukmu arkadaşlar 3 gündür load edemiyorum siteden yüklüyorum cmd dosyası açılıyor ancak 5sn sonra kapanıyor scriptde sorun varsa nezaman güncellenir bilginiz varmı?
Script şuanda bozukmu arkadaşlar 3 gündür load edemiyorum siteden yüklüyorum cmd dosyası açılıyor ancak 5sn sonra kapanıyor scriptde sorun varsa nezaman güncellenir bilginiz varmı?
Çözüm F F FaLCoN 24 Tem 2020 sorunsuz olarak çalışmaktadır .Eğer hatanız devam ediyorsa bana özelden team wiewer bilgilerini atın baglanıp sorununuzu cözmeye calısırım
sorunsuz olarak çalışmaktadır .Eğer hatanız devam ediyorsa bana özelden team wiewer bilgilerini atın baglanıp sorununuzu cözmeye calısırım
24 Tem 2020 #2 FaLCoN F İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. Griffin Premium Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 757 Çözümler 234 Tepki puanı 464 Ödüller 8 Yaş 34 8 HİZMET YILI sorunsuz olarak çalışmaktadır .Eğer hatanız devam ediyorsa bana özelden team wiewer bilgilerini atın baglanıp sorununuzu cözmeye calısırım Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
sorunsuz olarak çalışmaktadır .Eğer hatanız devam ediyorsa bana özelden team wiewer bilgilerini atın baglanıp sorununuzu cözmeye calısırım