Script Mid Champion Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onaylı üye olmadan sc yi deniyemiyorum, acı veriyor. Varmı bunun için yöntemi olan sonra bakarım hangisi iyi hangisi kötü :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Güncel metada yasuo oynayabilirsin güçlü

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
akali zed sylas cassiopeia syndra

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sc de genelde adc oynuyorum midte çok fazla etkili olmuyor sanırım sadece zed oynadım benim oynamamdan farksız

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Katarina zed irelya oyanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İrelia, Viktor, Syndra, Yone vs... Ama tabii direkt sc açıp girmekle olmuyor. Elini alıştırmanı öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam, bu konu biraz öznel bir meseledir. Yani şu hero iyi, bu hero iyi demekle iyi bir başarı elde edemezsiniz. Oyun beceriniz ve karakter uyumu önemli. Script ile bile olsa karakteri bazen manuel kullanmak, bazı pozisyonlarda ne yapacağınızı bilmek gerekir. Bu hem tecrübedir hem de karaktere yatkınlığınız. Scriptin açıklamasında yer alan şampiyon desteklerini aşağıda bırakıyorum, çoğu script ile uyumlu çalışıyor. Bazı skill atmalarında problem varsa el ile ayar yapmanız gerekecektir.

Liste: Aphelios,Irelia,Ezreal,Jinx,Caitlyn,Blitzcrank,Lulu,Ashe,Kaisa,KogMaw,Soraka,Viego,Aatrox,Ahri,Amumu,Annie,Brand,Cassiopeia,Corki,Darius,Diana,Draven,DrMundo,Evelynn,Fiora,Graves,Illaoi,JarvanIV,Jax,Jayce,Jhin,Kalista,Karma,Karthus,Kassadin,Katarina,Kayle,Kennen,Khazix,Kindred,Kled,LeeSin,Lissandra,Lucian,Lux,MasterYi,MissFortune,Mordekaiser,Morgana,Nami,Nasus,Nautilus,Neeko,Nocturne,Olaf,Orianna,Pantheon,Pyke,Quinn,Renekton,Rengar,Riven,Ryze,Sivir,Sylas,Syndra,Talon,Thresh,Tristana,TwistedFate,Twitch,Urgot,Varus,Vayne,Veigar,Velkoz,Viktor,Volibear,Xerath,XinZhao,Zilean,Zyra,Senna,Samira,Yasuo,Yone,Xayah,Akali,Sett,Sion,Rell,Zed,Qiyana,Elise,Gwen,Garen,Anivia,Shaco,Yuumi,Camille,Janna,Akshan,Leblanc,Kayn,Ziggs,Yorick,Zoe,Gangplank,Vex,Zeri,Swain,Renata,Warwick,Nilah,Taliyah,Hecarim,Lillia,Belveth,Azir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sylas oynaya bilirsin gercekten cok iyi oluyor yada tank vegiar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Viktor - ezreal - xerath - syndra tristana da olabilir o da iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Zed ve Azir'i oynamayı gerçekten seviyorum, orta şeritte oynamak için çok iyiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...