Script ne kadar lig atlatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
belli etmediğin legit oynadığın sürece diamond a kadar çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ayarın da ve düzgün oynarsan kendim de şahidim master a kadar çıkılıyor sonra zaten maç atamıyorsun bekleme süresi çok uzuyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tamamen oyun bilgisine bağlı bide şans takımına iyi adam gelirse çok daha iyi rank olursun Golda kadar düpedüz çıkarsın sonrası oyun bilgisi istiyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum bu sadece sc ye bağlı olmaz genelde senin oyun bilginin yerinde olması lazım bu şekilde dia ve üstüne rahat çıkarsın ama oyun bilginde eksiklik varsa o kadar yükselmeyi düşünme bile oyun sc ile sadece kazanılmaz.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oyun bilgin gerçekten bronze/silver derecesinde ise bronze/silver eloda kalmaya devam edersin. Script tek başına oyun winletmez arkadaşlar, ta ki minimum plat seviye bir oyun bilgisiyle birleşene kadar. Daha sonrasında yardırabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
silver dan elmasa kadar kasabilrisin ama ayarları chalnger chonfig gibi değil daha minimal bir düzeyde tutarak ama sakşin ve dikkatli olman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Legit oynayarak ban yemeden bayağı ilerleme katedersin. Shift'e bas, ayarların bir sekmesinde 'Dodge Only Dangerous' diye bir ayar var. Onu aktif etmen belli etmemek konusunda gayet iyi işine yarar.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Script ile bir yere gelemezsin script size oyun kazandırmaz kazanmanıza yardımcı olur. Oyun bilgin yoksa bir şey yapamayacaksın yine malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...