Berbat oluyor denendi onaylandısc ile nunu oynanır mı veya çalışır mı eğlencesine deniyeceğim
EDİT: oynamayın baya kötüymüş.
leş ötesiBerbat oluyor denendi onaylandı
Bu benim configim tier listi configimi oynamayan adam bu tabloda oynamasını tavsiye etmiyorum genel olarak tier listim var configimi kullananlar bu tier listi kullansın@Adc Main yaptığı tier list karekterlerini oynayın. Sc de verim alabileceğiniz karekterler bunlardır.
Tier List
![]()
JUNGLE
![]()
MID
![]()
ADC
![]()
SUPPORT
![]()
ben de denedim kendin oyna daha iyi oynarsın sc ile vallaBerbat oluyor denendi onaylandı
Senin configde yasuo nasıl oluyor?Bu benim configim tier listi configimi oynamayan adam bu tabloda oynamasını tavsiye etmiyorum genel olarak tier listim var configimi kullananlar bu tier listi kullansın
Ben gayet başarılı buluyorum dilersen sen de deneyip düşüncelerini yorumlayabilirsinSenin configde yasuo nasıl oluyor?
Hocam genel tier list'i paylaşır mısınız?Bu benim configim tier listi configimi oynamayan adam bu tabloda oynamasını tavsiye etmiyorum genel olarak tier listim var configimi kullananlar bu tier listi kullansın
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-tum-sampiyonlar-kapsamli-tierlist.255210/Hocam genel tier list'i paylaşır mısınız?