Script Script'i reportlaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hileci hilecinini durumundan anlıcana hemşeri hemşeriyi gurbette severmiş gibi birşey olmuş sonuç 2 hüsran bir insan :D

inancım tükendi yarınlara
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bu nasıl bir çelişkidir abi adam kendinle çelişmiş resmen

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
işte kendisi bir şey yapamayınca yedirememiş arkadaş.

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Gerek yok bos kavgaya eglen sadece

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar az önce unranked den seri girerim diye bir smurf hesap açtım karşıma jungle bir kalista geldi kendisi script.
Oyunun ilk dakikalarında (scriptim normalde belli etmiyor) bir anda 3 skill dodgeleyince bu şahıs scriptsin filan yazdı ve sayesinde 8 report yedi hesap.
Daha sonra ekledım oyun sonu script filan değilim diyordu bende dedim mh den ban yiyeceksin admine nickini veriyorum nickinden bulucak seni filan oltaladım yani,
Kendisi direk düştü (bu arada böyle bişi varsa şikayetçiyim :D) bir de tehditler filan sizce bunun yapılması ne kadar etik hani sokak ağzıyla bir laf vardır ya adamlık mı diye sizin yorumunuz nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 49375
Ekli dosyayı görüntüle 49376
Ekli dosyayı görüntüle 49378
Ekli dosyayı görüntüle 49377
Ekli dosyayı görüntüle 49379
Nerden anladın script olduğunu

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bende öyle yapıyorum da hem kendisinin kullandığını itiraf etmesi hem de herkese reportlatması şeref yoksunluğundan başka bir şey değil öneriniz için teşekkürler.

"Şeref yoksunluğunla" alakası yok. Hile kullandığınızı bilmelerini istemiyosanız belli etmeyin. Script'i sitemizde ücretsiz olarak herkes kullanabilir. Yok bu script kullanamaz, yok şu kullanamaz diye bir şey yok. Ban yemek istemiyorsanız hileyi kullanmazsınız olur biter. LOL yelpazesi geniş olan bir oyundur, illa karşına hile kullanan, flame atan insan gelicek. Bu tarz flamer,hile kullanan insanlar her yerde olur, biteceğinide düşünmüyorum. Flame atan her insanı ciddiye alıcaksanız forumda daha çok konusunu açarsınız. #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...