SAPANCALI
Seçkin Üye
Arkadaşlar Ben Hotfix Yapıyorum Oyuna Girmiyor girerken ağ bağlantısını kontrol edin die hata veriyor normal giriyor sadece hotfix yaparken sıkıntı oluyor çözüm var mı ?
Herşeyim tamam oyuna gırebılıyorum dedım bak ordan yazdıgımı ıyı oku hotfix yaparken sadece oyuna gıremıyorum dedım... baglantı hatası sadece hotfix yaparken oluyor hile calısıp calısmamaması da degıl sorun... sadece hotfix den sıkıntım var...Oyunu onar scripti komple sil tekrar yükle güvenlil duvarını filanda kontrol et kapalı olsun
Galiba ya herkes yatıyor yada sadece cidden biz de bir sıkıntı varAyni problem bendede var da kimse sıkıntı yasamamis heralde konu acan yok
hmm ama hotfixe de günceleme gelmesi gerek yoksa oyuna giriş yapılamıyor...gerçi script 10.6 da şuan güncellenmesi lazım 10.7 ye 1 2 güne güncellenir oda
ya kardeşim bak 10.6 10.7 hotfix yapamazsın 10 7 güncellenir sonraki 10.7 kücük güncellemede hotfix kullanırsınhmm ama hotfixe de günceleme gelmesi gerek yoksa oyuna giriş yapılamıyor...
Aynen dostum beklemedeyiz 1 2 gün bekle ya nolcakUtku Tşk Ederim Ben Okuyup Anlıyamadım Herhal de Tşk Ederim... Günceleme Bekliyicez Mecburen![]()
Teşekür Ederim Bilgi İçin Beklemede Kalıcam Ama Memoryhackers Gün Verir mi Acaba ?Script ve hotfixe güncelleme gelmesini beklemelisin yeni yama geldi çünkü
Oyuna Giremiyorum ki ben her zaman çalışıp çalışmadıgını kontrol için özel oyun ilk girerim bakarım sonra normal oyunlarıma girerim de giremeyinceHotfix sıkıntılı bana sorarsan. Script tam güncellenene kadar girmeyin oyuna. Denediyseniz de zaten çoktan yakalamıştır riot sizi. 1-2 haftaya banlar hesabı.