hahahaaha adam yardımcı olayım demiş hile nasıl yapsınortagım bana dotanın hılesı lazım sen yapabılır mısın
kusura bakma yanlıs anlasılma olmusBen hile kodlamıyorum kullandığım hile hakkında bilgi veriyorum.
Yasuo farm ile ilgili bilgi verebilirim farm e harass e last hit ayarlarını kapatmanı tavsiye ederim. Yasuo ulti misc ayarını 3 - 4 yapmanı önemle tavsiye ederim yoksa auto R atar kule altındayasuo ayarları nasıl mesela bılgın varmı
Merhabalar;Dostlarım bir önceki paylaşımımda isteğiniz üzerine böyle bir konuya geçmek istedim Script ile ilgili sorunu,sorusu daha iyi oynamak için yapılması gereken tüyoları sizinle paylaşacağım ancak bunu Soru-Cevap eşliğinde yapacağım istediğiniz soruyu bu konu altına yazın bildiğim kadarıyla yardım edeyim
1- Evet1- Scripti Kullanmak için 50 yorumu lazım
2 - istediğim ayarları nerden bulabilirim
Detaylı bilgi için konu açmam gerek senin için yapacağım Syndra iyi oynadığım ve tavsiye ettiğim şampiyonlar arasında gün içinde konu gelecekMerhabalar;
Syndra hakkında Script ayarlarını baştan sona anlatabilir misin ?
hangi hero daha iyi sence 2 3 tane söyleblrmsn bildiğin varsa scriptle1- Evet
2- Bana sorarak veya forumda istediğin ayar ile ilgili konuları arayarak
Kesin ban yersin kaçarın yok ancak arkadaşınla duo boost yaparak iyi paralar kazanabilirsin ben öyle yapıyorum geçen gün master hesap sattıkLolde kesin ban yer miyiz?
Hahahha yok demiş ya kankam adam hileci değilknki bana dotanın hılesı lazım sen yapabılır mısın
önericeğin var mı ? hero olarakDostlarım bir önceki paylaşımımda isteğiniz üzerine böyle bir konuya geçmek istedim Script ile ilgili sorunu,sorusu daha iyi oynamak için yapılması gereken tüyoları sizinle paylaşacağım ancak bunu Soru-Cevap eşliğinde yapacağım istediğiniz soruyu bu konu altına yazın bildiğim kadarıyla yardım edeyim
Aslında Script hakkında bilgi sahibi olsanız çoğu şampiyonun aşırı iyi olduğunu görebilirsiniz ancak ben sana her lane için şampiyon söyleyeyimhangi hero daha iyi sence 2 3 tane söyleblrmsn bildiğin varsa scriptle
Evet yazdım yorumlara bakönericeğin var mı ? hero olarak
Açar mısın biraz ne demek istediğini anlamadım?aımbot ayarlarınız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?