Script Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hangi konuya açacağımı bilemedim ama kafayı yemek üzereyim. Script kullandığım halde win alamamaya başladım. Evet yanlış duymadınız cidden adc oynuyorum ve win alamamaya başladım. Karşıma ya kötü matchup geliyor ya da normal matchuplarda öne geçemiyorum. Cidden mental çöküş yaşıyorum nasıl düzeltebilirim bunu ya plat 4 eloda kaldım yorumlarınızı bekliyorum.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
script açmak oyun kazanmak değildir kardeşim kendine pre bul jungle olursa daha iyi olur adam seni camplesin early game de botu bitirin adclerin fazla hasarı oluyor diğer lanelerin içinden geçersiniz early gamede bitirmeye çalışın oyunu uzarsa sıkıntı büyük

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
elohell olduysan biraz sal dereceliyi aram urf felan at mental olarak kendini toparladıktan sonra dereceli girmeye başla yoksa daha çok kaybetme oranın artar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
scriptle bile winraten düşmeye başladıysa yeni sezona kadar biraz mola ver knk diğer sezon zaten ilk 10 maçı kazanınca atııgı elodan sil baştan yeniden başlarsın daha iyi oyuncular gelir takımına ha bide sup pre bulmaya bak

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
oyun bilgini geliştir sc sana oyun bilgisi katmıyor

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede var.Sorun senle benle ilgili değil.Lazy den bu scpite geçtik.Çoğu şampiyon sıkıntılı.Mesela cait alıyorum q atamıyor.Ez alıyorum q atamıyor.Daha sana burda 30 tane sampiyon sayarım.Script çok kötü.Lazyde ezreal caıt karthus alır oyun tasırdım.Karthus ormana kıte atamıyor ve ultılerı bos basıyor.Bende scrıptı bırakıp normal hesapta oynamaya başlıcam.Script le dayak yemek daha kötü.Ücretsiz olduğu için bişe deme hakkımızda yok.Git ozmn lazy nin orjınali al derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...