Çözüldü Script Twitch için config üzerinde ayarlama gerekiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu zamana kadar gerçek anlamda hiç Twitch oynamamıştım ama sanırım forumdan birisinin karşısına denk geldim takımda ben dahil 2 sc olmasına rağmen Twitch'le dümdüz etti adam bizi helal olsun ona öncelikle Twitch oynarken Config üzerinde standart ayar dışında bir ayar yapmamıza gerek var mı?
ivar Ouo'nun Lpreborn'a düzenlediği nora challanger Config'ini kullanıyorum
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Kullandığınız config doğru düzgün çalışmıyor. %appdata% LPRB klosörünü silip defult ayarlara dönün ardından twitch oynarken shift menüsünden twitch kısmından "W after AA" yazan yeri kapatın başka ayarlamanız gereken birşey yok.
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Şöyle bi sorun ile karşılaşıyorum konuyla alakası olmayacak ama açılmışken yazayım karşıda twitch varken twitch u acıyor karakter dodgelamaya calısıyor bunun yuzunden bır cok tf yı kaybedıyorum

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka cha configde baya iyi tw lakin w yi kapat bence her şeye w atıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
beyler siz nasıl çalıştırıyosunuz hileyi ben girerken hata veriyor 5 6 kere açmaya zorlayınca giriyor anca
Dostum bunu istersen hile teknik destek bölümüne hatayı biraz daha detaylı bi şekilde yazarak konu açarsan yetkililer sana yardımcı olucaktır. Bizim hata anlamında bilgimiz belki hiç yoktur sadece aktif edip kullanıyoruz bi çoğumuz

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Kullandığınız config doğru düzgün çalışmıyor. %appdata% LPRB klosörünü silip defult ayarlara dönün ardından twitch oynarken shift menüsünden twitch kısmından "W after AA" yazan yeri kapatın başka ayarlamanız gereken birşey yok.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...