iyi de bunu yapan kişiler oyunun kodlarına erişmiştir yanisanırım bunu yapmak imkansız dostum. yetkililer ona göre yapmıştır scripti
evet erişerek yapıyorlar fakat o kodları gizleyerek yapmışlardır. herkesin ulaşabilieceği birşey olsa hemen DT durumuna düşer sc.iyi de bunu yapan kişiler oyunun kodlarına erişmiştir yani
belli etmediğin sürece sıkıntı yok eğer hile herkesin kullandığı bir hileyse denemek için girsen bile ban yersin toplu bandanLOL hilesini kullandıysan ban yedirtiyor mu söylermisin
belki bi ihtimal olur beyapabileceğini hiç sanmıyorum
şuan durum UD ve ban atmıyor. Main hesapta açmaLOL hilesini kullandıysan ban yedirtiyor mu söylermisin
dostum yetkililer onun bir yolunu bulmuştur ve gizlemek için birşey yapmıştır.belli etmediğin sürece sıkıntı yok eğer hile herkesin kullandığı bir hileyse denemek için girsen bile ban yersin toplu bandan
Post automatically merged:
belki bi ihtimal olur be
imkansız öyle bişey yokşimdi bu script dediğimiz olay yazılımdan ibaret ya lole erişim sağlayabiliyorsa hilenin kodlarının merkezinden lolün yazılımına girebilir miyim yani elime bir şeyler geçebilir mi içerden ?
Hayır geçmezşimdi bu script dediğimiz olay yazılımdan ibaret ya lole erişim sağlayabiliyorsa hilenin kodlarının merkezinden lolün yazılımına girebilir miyim yani elime bir şeyler geçebilir mi içerden ?