script virüs bulaştırır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
bana bılaşmadı sanda bılaşmaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
memoryhackers dan indirirsen hiç bişi olmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu siteden kullandığın sürece script yüzünden virüs bulaşmaz. Ama bağlantılar arası geçiş yaparken bu siteye ait olduğundan emin ol ve hileyi kullanmadığın her an antivirüs'ü aktif bırak.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu siteden kullandığın sürece script yüzünden virüs bulaşmaz. Ama bağlantılar arası geçiş yaparken bu siteye ait olduğundan emin ol ve hileyi kullanmadığın her an antivirüs'ü aktif bırak.
bilgisayarımda anti virüs yok sadece window güvenlik duvarı var onu kullanmadığım zaman aktif yapsamda olur mu ? teşekkürler bu arada bilgin için

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
peki ileri zamanda hileyi sildiğim zaman kalıntı bırakırmı ? yani hileyi sildiğimde valorant veya lol oynadığımda ban yeme riskim varmı ?
Dediğim gibi temizleme yaptığın sürece bir sıkıntı olacağını sanmam. Hile kullanmadığın zaman LoL'de başka hesabını etkilemez zaten.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
2017den beri buradan hile kullanıyorum bir tane virüsle karşılaşmadım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eğer tl ile satın alıyorsan pek sıknıtı olmaz freeler sıknıtılı oluyor ama mh hariç

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
3 yıldır kullanıyorum ve hicbirşekilde virüs bulaştıgını görmedim scriptler 3 part yazılım olarak gecer yani virüs adlandırılır ama herhangi bir sıkıntı görmedim bilgisayarımda

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
peki ileri zamanda hileyi sildiğim zaman kalıntı bırakırmı ? yani hileyi sildiğimde valorant veya lol oynadığımda ban yeme riskim varmı ?
Vanguardı kapa dostum , Çok konu gördüm valoda hile kullanmadığı halde ban yiyen. Scripti kullanacağın zaman kapatırsın.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hayır kesinlikte temizdir bazı dosyalar vardır içinde o da 3 prat yazılım olduğu için virüs olarak algılayabilir yani sıkıntı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...